Rezultat prinosa mogu dat samo za ovu sortu sa slike,to je sve BC Anica,Bolognu smo kipali u silos pa neznam prinos točno..
Znači ova površina 3ha,bilo nekih 19 500kg..jesen oranje bez umjetnog,sijano nije bilo idealno jer suša bila jedno vrijeme..Kroz zimu vožena gnojovka,prolječe 1-prihrana KAN-200kg/ha,zaštita je bila 3 puta,sredstva mmoram u knjigu pogledat..Bacio sam i drugu prihranu dosta kasno,jer od 1 prihrane koja je bila 28.2,nije mjesec i pol pala kap kiše..Druga prihrana je bila Urea+NPK 15-15-15(nisam imao Kan)..Zadnje špricanje je bilo Magnello+insekticid+nekva prihrana prek lista...Ovu parcelu sam imao max na brizi i zadovoljan sam..
Isto tako imali smo oko 4ha pšenice,na 15-ak parcela,gdje nisam radio takvu agrotehniku..Na jesen zaorano NPK 8-15-25,prolječe 1 prihrana KAN oko 270-280kg/ha,isto tako je išla livadna brana..Jednom špricano Amistar extra+insekticd+prihrana prek lista..Za korov nisam špricao..Kasna sjetva je bila,nicanje lošije,sklop nije bio neki ali prinos je bio donekle..Nije bio super kao ovaj gore ali zadovoljava s obzirom na rijetki sklop i slabiju agrotehniku,.,.
Sve u svemu nije ispalo loše..