• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PŠENICA sjetva/žetva 2016-2021

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Špricana je, da, kaže otac da mu ne izgleda na hrđu, nema onih nakupina, samo žuti i suši list, i to gdje je slabija, rjeđa i niža, na jačoj nije tak izraženo

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Ove godine neloše izgleda, samo da se sad provuče kroz to i lijepo ispuni zrno.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Ovo je moj rwa graindor slikan 21.05.,zaštita prosarom i urea.
Drugi tjedan idem u obilazak da vidim kak napreduje.

Prilozi

• Screenshot_20200604-161355_Gallery.jpg
    Screenshot_20200604-161355_Gallery.jpg
    29.7 KB · Pregleda: 63

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
668
Žetva se bliži, dali netko zna kakva se cijena može očekivati ove godine, negdje sam pročitao da ne bi trebala biti jeftinija od 1.2kn

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,894
Svake, pa tako i ove godine cijena je uvijek zagonetka.
Prošle god. ni s premium kvalitetom teško je bilo dostići cijenu od 1,20.
Kladio bi se u nepravednu cijenu😁, na našu žalost a mislim da smo se s time već pomirili.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Znači tek sad počele malo dobivat boju. Sad je ječam za žet i repica kroz par dana a di je pšenica . Ja danas išao iz Maribora u Labin i kod njih sve isto ko i kod nas.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Bit ce i psenica iduci tjedan. Barem kod nas na istoku. Kisa koliko je pomogla, u zadnjih desetak dana ju je unistila. Barem ove sijane u roku. Kasnije sijane se jos drze.

Posljednje uređivanje:

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Kod nas ima svega, od pšenica koje se sutra mogu skidat do onih koje imaju još sigurnih 15 dana fore.

Opet će repica i pšenica u isto vrijeme...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh