puki22
Član
- Tu od
- 27 Ruj 2007
- Poruka
- 890
Pozdrav forumaši!
Evo ja več dugo čitam na forumu pa da se konačno i ja predstavim!
Zovem se Oliver 82.sam godište.Živim sad već 5 godina u Velikom trgovišću inače sam raođeni sin gastarbaitera tak da
sam mladost protratio vani bez strojeva sela . . .
Al zato me sad več ništa nemože odvesti odtud :mrgreen:
Od strojeva imam mali MIO skakavac sa kosom,motokultivator HAKO Kojeg možete pogledat tu Obrisan neispravan link.
I naravno najnoviji porojek Ursusa C-335
Zemlju ne obrađivam ništa više nego malo vrta i vinograda par kokica i to je to.
Al največa pasia mi je šuma pa ako bog da i bude para i zdravlja možda i malo proširim mehanizaciju za poslove 8)
Evo par slikica od mene da vidite kak je to primeni
ovo je jedan od mojih najvjernijih radnika skoro pa več član obitelji :mrgreen:
tomek je od kuma koristim se znjim kad treba al nadam se da nebu sad više potrebe odkad je Poljak na dvorištu!
tu bu za koju godinu rodila fina kapljica 8)
dream team :mrgreen:
To je to zasad ak vas još kaj zanima paitajte!
Pozdrav svima
Evo ja več dugo čitam na forumu pa da se konačno i ja predstavim!
Zovem se Oliver 82.sam godište.Živim sad već 5 godina u Velikom trgovišću inače sam raođeni sin gastarbaitera tak da
sam mladost protratio vani bez strojeva sela . . .
Al zato me sad več ništa nemože odvesti odtud :mrgreen:
Od strojeva imam mali MIO skakavac sa kosom,motokultivator HAKO Kojeg možete pogledat tu Obrisan neispravan link.
I naravno najnoviji porojek Ursusa C-335
Zemlju ne obrađivam ništa više nego malo vrta i vinograda par kokica i to je to.
Al največa pasia mi je šuma pa ako bog da i bude para i zdravlja možda i malo proširim mehanizaciju za poslove 8)
Evo par slikica od mene da vidite kak je to primeni
ovo je jedan od mojih najvjernijih radnika skoro pa več član obitelji :mrgreen:
tomek je od kuma koristim se znjim kad treba al nadam se da nebu sad više potrebe odkad je Poljak na dvorištu!
tu bu za koju godinu rodila fina kapljica 8)
dream team :mrgreen:
To je to zasad ak vas još kaj zanima paitajte!
Pozdrav svima