Nisko kvačenje i pomak osovine kotača na prikolici za pol metra unatrag učinilo bi da s punom prikolicom ide u rikverc bolje nego bez njePrema napred još nekak s ovom prikolicom po blatu al rikverc po blatu rosi je sam sebi previše bez ikakve prikolice🤣
A na slici raketa stoji a Claas dela😆To je raketa za delat a drugi traktori za pokazivat po selu😂
Kolko potrošiš drva zimi? Jel ima puno snijega kod vas?Ne može se sad u šumu jer je pao snijeg, a ja imam još do kraja ovog mjeseca drva pa ću morati nekako ipak u šumu a valjda će se dotad i snijeg smanjiti, jedino ako ne bude obrnuto.
Koliko vidim po slici nema ni kod tebeNešto se slabo drva rade, ko da nema zime kod vas View attachment 31853
Kak da radimo drva kad nam ovakova ekipa pokupi skoro do zadnje grančiceNešto se slabo drva rade, ko da nema zime kod vas View attachment 31853
Pa kod mene je kroz dan sada oko 5 stupnjeva, ovo pripremam već za sljedecu zimu jer je u vinogradima voda pa koristim priliku, kod mene su skoro sve privatne šume ali malo ljudi pile kod nas je to puno teže jer su drva tanka i dosta vremena treba za napilit prikolicu i putevi se ne čiste, kamenja ima po putu bez pogona na prikolicu je teško vozit, pile se ovako parcele uz glavne ceste i di ima prilazni putKoliko vidim po slici nema ni kod tebe