• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,766
🙂👍😉
Ja delam i uživam u šumi. Meni ovo gušt i odmor🙂👍🍺ja ne čekam nikoga ništ.
Kod mene je pripremljena šuma za odmor i rekreaciju, ustvari i nije šuma već porušena drva koja samo čekaju nekoga da se poigraju sa njima, paaa...:)
IMG_20230221_100832[1].jpg
Fotka nije baš nešto, ali pri dnu parcele je put, tako da nije potrebno vitlo nego samo žganci.

Posljednje uređivanje:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa ja uvjek tak delam polako, meni se nikam ne žuri🙂polako al sigurno, ja nisam od onih kaj samo galame, kojima su još drva u šumi i sve kalkuliraju kolko kaj košta, koga buju oženili, da su čim prije gotovi. Ja sa to platil tolko, moja vura je tolko.
Ovo je sve iz ljubavi, ekipi je sve skupo, sve bi zabadav, imali bi 2 litre benzina za 20 metri drv.
Ako kaj voliš niš nije slupo, pa život je skup, ko nas kaj pita🙂
Samo sad imam novi problem, voda iz potoka mi put odnesla prema šumi, sad sam došel to malo popravit ali nemam kaj.
Moram drugom cestom u šumu, malo dalje mi je👍🙂🍺više vožnje sa raketom 🚀🚀🤠😉

Najnoviji postovi

Na vrh