• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
0,0024%
Bez da te itko išta pita
Čak ni račun ne ispostave da imaju barem neku obavezu ili trošak.
Mačehinska država i njezini uhljebi

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
@savoris, firme...(i još neki, da ne idem u detalje) moraju plaćati naknadu za opće korisne funkcije šuma.
Danas bio u knjigovodstvu
Čestitka od hrvatskih šuma ni više ni manje 2800 kn
Mater im j..m i uhljebima
Uplatnicu koju pošalju, sarkastično zovemo "čestitka".

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
@savoris, firme...(i još neki, da ne idem u detalje) moraju plaćati naknadu za opće korisne funkcije šuma.

Uplatnicu koju pošalju, sarkastično zovemo "čestitka".
Ne šalju uplatnice
Moraš platiti po zakonu ko porez

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
možeš se pravit i blesav i ne platiti niš...neće te naći, jer ni ne traže... 🤭

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Najte pikat u osinjak, pojeli buju vas ovi sa poticijama🫣samo su oni u pravu kak vele 😶svega se može od njih čuti. 🤭

Nego kakve su kajle najbolje za kalat drva? Jel ko kala sa onim železnima? Se bi to splatilo kupit?Jednu, dve?

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Zemi okruglicu od cca. 8cm i zareži si kajlu s motorkom, dužine nekavih 30cm.....napraviš par komada i nije ti ih žal

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Mislim da se tu radi o kajlama za prekoliti drvo a ne srušiti. Imam ih doma rađene i dok nismo imali kalač dušu su dale za prekoliti veće komade. Po meni treba imati barem dvije.

Najnoviji postovi

Na vrh