• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

rakovica 65 štelanje ležaja zadnjeg kotača

thompsonzfa

Član
Tu od
20 Ožu 2009
Poruka
238
Nije Rakovica ali je IMT 577 a pošto nisam našao temu budem pisao ovdje, jer je problem sličan...
Po svoj prilici mi je otišao ležaj desnog zadnjeg točka na IMT 577, a znam i zašto, skinuo sam kabinu preko zime radi farbanja pa je malo vode nacurilo gdje netreba očito... Prije dosta godina su kočnice prestale raditi pa smo nešto "popravljali" pa nema onog poklopca gdje je mjesto za odzračivanje kočnica, i tu je nacurilo vode izgleda, i to baš na toj desnoj strani nema pa to povezujem jedno s drugim...
Dali može biti nešto drugo da je unutra otišlo pošto je jedini simptom taj da se sve skupa jako ugrijalo (orao sam nekih 2 jutra u komadu mozda 4 sata i počelo je smrdit ulje iz hidraulika, kad probam rukom ono komplet vanjsko kućište mjenjača i hidraulika vruće da nemožeš ruku držati) a najjače je vruće kod desnog točka odnosno na spoju "trube" i vanjskog dijela na koji se montira točak? Dali su ležajevi koji se ugrađuju gore standardni, odnosno dali mogu otići u SKF trgovinu i kupiti ležaj ili je neki "poseban"?

Najnoviji postovi

Na vrh