• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ranko

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,242
Svaka čast na strojevima,,,,a da ne govorim,,da su svi uredni,,,ko po špagi.....
A i vidim da je tu i mali fergač,,,,,,,,,,,i on je u top stanju..

Hvala, bager, i ti takodje imas lijep vozni park, a na da sve veoma uredan.
A i kod nas su relativno uredni, barem se trudimo, jedino je Steyr u malo losijem optickom stanju, ali mu je zato srce zimus obnovljeno i sad kvrcka kao pravi, a bio je poceo duvati kao da ima kompresor

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,937
pozz kolega....voćnjaci se za desetku,ko po špagi...:prayer:

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,242
pozz kolega....voćnjaci se za desetku,ko po špagi...:prayer:

Pozdrav i tebi kolega i hvala na pohvali
A ovi novi da bi bili pod spagu, dva cijela dana smo nosali i razvlacili spagu po njivi :rolleyess:

G

GROF

Guest
., VELIKI pozdrav starome forumašu! ...

., lip TI pozdrav mladiću Ranko u najboljim godinami života svog! ...

., dobro nam došal na ve stranice poljoprivrednog foruma o predstavljanju sebe i svoga! :supz: ... ., dugo čekanje tvoga predstavljanja, pisanja, slikanog materijala, ... ipak je urodilo plodom u velikom stilu kakov dolikuje jednom mladom, školovanom i nadasve vridnom čoviku! ...

., ovu lipotu i divotu trajnoga nasada voća, jabuka i krušaka, bilo bi šteta i grijota ne pokazati, ne pofaliti se pred Svitom i Narodom voga Našega Poljoprivrednoga foruma.com! ...

., iz ovi tvoji sličic i pisane štorije lipo se da izčitat kako je u Vašoj obitelji red, rad, disciplina i velika ljubav!, urodila VELIKIM plodom jedne lipote i divote za oko, dužu i život u cijelosti!, fali se jer se stvarno imate sa čim i faliti! ...

., moj osobni rešpekt i naklon do poda.-

., lip pozdrav tebi i tvojoj nadasve vridnoj, pedantnoj obitelji!, Bog!, čitamo - pišemo se ...

Posljednje uređivanje:

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,242
., lip TI pozdrav mladiću Ranko u najboljim godinami života svog! ...

., dobro nam došal na ve stranice poljoprivrednog foruma o predstavljanju sebe i svoga! :supz: ... ., dugo čekanje tvoga predstavljanja, pisanja, slikanog materijala, ... ipak je urodilo plodom u velikom stilu kakov dolikuje jednom mladom, školovanom i nadasve vridnom čoviku! ...

., ovu lipotu i divotu trajnoga nasada voća, jabuka i krušaka, bilo bi šteta i grijota ne pokazati, ne pofaliti se pred Svitom i Narodom voga Našega Poljoprivrednoga foruma.com! ...

., iz ovi tvoji sličic i pisane štorije lipo se da izčitat kako je u Vašoj obitelji red, rad, disciplina i velika ljubav!, urodila VELIKIM plodom jedne lipote i divote za oko, dužu i život u cijelosti!, fali se jer se stvarno imate sa čim i faliti! ...

., moj osobni rešpekt i naklon do poda.-

., lip pozdrav tebi i tvojoj nadasve vridnoj, pedantnoj obitelji!, Bog!, čitamo - pišemo se ...

Hvala mnogo Grofe na pohvalama i lijepim rijecima, pravi si Grof u pravom smislu te rijeci, mogu reci da sam stvarno dirnut porukom, stvarno je odusevljujuca i nadahnjujuca :prayer:.
Takodje se zahvaljujem i u ime moje porodice, na pozdravima i lijepim rijecima.
Kada procitam ovakve poruke onda dobijem jos vecu volju za rad i uredjivanje vocnjaka i ostalog imanja, a i slikanje toga svega, inace imam pozamasnu zbirku slika sa sela, bice prilike da se bar dio toga prezentuje
Puno pozdrava i kao sto kazes citamo se..... :supz:

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Dragi kolega , šta napisati , šta reći..., ovo je stvarno milina za gledati , svaka čast na pedantnosti i urednosti .

Želim ti puno uspjeha , kako tebi tako cijeloj tvojoj obitelji , da vam sa sav vaš trud i rad isplati , da možete utržiti sve vaše proizvode , i da se normalno može živjeti .

Veliki pozdrav još jednom , neka si ti tu sa nama na forumu , Živio :supz:

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,242
Dragi kolega , šta napisati , šta reći..., ovo je stvarno milina za gledati , svaka čast na pedantnosti i urednosti .

Želim ti puno uspjeha , kako tebi tako cijeloj tvojoj obitelji , da vam sa sav vaš trud i rad isplati , da možete utržiti sve vaše proizvode , i da se normalno može živjeti .

Veliki pozdrav još jednom , neka si ti tu sa nama na forumu , Živio :supz:

Hvala mnogo na pohvalama i lijepim zeljama :partyman:
Puno pozdrava i tebi kolega Zuti i sve naj bolje

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
svaka čast,kod vas se uveliko napreduje.milina,voćnjak za primjera.

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Daj mi reci dali ono tvoje akumulacijsko jezero ima kakav izvor ili se oslanjaš samo na padaline ...

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,242
Daj mi reci dali ono tvoje akumulacijsko jezero ima kakav izvor ili se oslanjaš samo na padaline ...

Nema izvora, ali nisu samo ni padavine, pune se iz potoka, ali i on ljeti presusi iako nastaje od vrela, ali su podaleko ta vrela

Njoko

Dobro znana faca
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,635
Sada si legalan član,tako je predstavi se jer imaš šta predstaviti,LP.

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,242
Sada si legalan član,tako je predstavi se jer imaš šta predstaviti,LP.

Sta ces vidim ja svi sve moraju legalizovati, idem se reko i ja legalizovati , nece mi dati u EU :weedman:
i hvala na pohvali

B

BAGERISTA

Guest
Sta ces vidim ja svi sve moraju legalizovati, idem se reko i ja legalizovati , nece mi dati u EU :weedman:
i hvala na pohvali

Dobar si.......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
Tako je kolega,,,,mada se mi tih propisa držimo,,:weedman::weedman:

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,242
Stigao mineralni djubar, pa malo bila akcija istovara

Same je morao rukovoditi prikolicom, jer kamionu nije islo bas od ruke

Uploaded with ImageShack.us

Kinez je bio zaduzen za istovar

Morala se skinuti po koja vreca sa palete, poceli ih pakovati po 1250kg, pa je to malo prevelik zalogaj za kineza, lakse nam skinuti koju vrecu nego se penjati napred na traktor :weedman:

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=BOrJVl_YACc[/YT]

B

BAGERISTA

Guest
Lipo ste ga vi delali,....:shock:počeli i prikolice,,,,,,s traktorima oko kuče potezat,,,:drinkers:

Nači,,,,istovareno,,,,,odrađen posa bez greške..

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,242
Lipo ste ga vi delali,....:shock:počeli i prikolice,,,,,,s traktorima oko kuče potezat,,,:drinkers:

Nači,,,,istovareno,,,,,odrađen posa bez greške..

Staces mora se :supz:
Nije mogao kamion sa prikolicom manevrisati po dvoristu, sto zbog velicine sto zbog proklizavanja radi trave i obale, pa je morao traktor, a da nema prednju vucu nebi mogao ni on jer je bila puna.
Ai zacas smo se mi organizovali i sve odradili, kaze covjek sto je dovezao mogli bi vi samnom ici stalno na istovar :weedman:

B

BAGERISTA

Guest
Znam kako je vijeruj mi,,,,,,nekad si znao doč,,,kod ljudi,,,,,,,,,,,,,to su odradili za čas(istovar),,,a nekad si čamio i čekao,,,,,,,,,,,,,,neorganizirani,,,,totalno,još su znali i pitat dali moreš čekat,,,,a svako ima svoj posa,,,,a on zna da mu roba dolazi,,,i ništa,,,,,boli ga ona stvar...:(

Zato kažem,,,da je ovo kod vas,,,posa odrađen bez greške,,,,,,,...:supz:

Najnoviji postovi

Na vrh