• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Remenica za motokultivator

motohod

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
780
Može bez dekompresora.... no lakše je s njim "pogoditi" 720° prije paljenja.... :(whew):

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ima i takvih koji i motorku potežu tam gdje stane ..pa potrgaju startne kuke prije isteka garancije

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
He he, moja zaštita je upravo u izradi...lim 5mm.
A valjda bude još i bull-bar od colove cijevi :)

Poslikaj :)

Odmah napravi dodatno jedan pa proslijedi :)

Nego reci di da nabavim remenicu.....
Evo slika, iako još nije gotova:
LGAploca4_zpsd54804c0.jpg

Ti se sviđa? :(inlove):

Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Malo kasnije. Slikal sam ju montiranu. No nije pofarbana i fali bull bar. Također fali i sklopiva noga od ispod.
Ti se sviđa Lombardinijev znak? :)

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
A slobodna cirkulacija zraka oko kartera s svrhom hlađenja ulja u istom ?

vaš velečasni

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Razmišljal sam i o tomu i mislil sam dolje izbušiti rupe fi 50 ak bu trebalo, Jedino me strah da se bu tek onda nabijala trava i zemlja, pa da bu gorje hlađenje neg s pločom od ispod.
Inače, između ploče i kartera ima nekih par mmlufta od prednje prema zadnjoj strani.

Evo i slika, iako se to ne vidi na njima:
LGA2_zps1a5c8335.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh