Da se ne prepiremo dalje oko gluposti, opet naglasavam da je bitan i tip tla te i covijek koji radi s plugom, a ne samo vrsta pluga. Takodjer opet naglasavam da je oblik daske prilagodjen odredjenom tipu tla, kao i debljina te visina iste.
IMT takodjer ima i plugove visokog klirensa koji zaoravaju sve zivo, i cak sam od svojeg niskog planirao napraviti visoki, jer niski tu i tamo zna zastopati kad se zaoravaju siroki zbojevi slame.
Samo napominjem da IMT sad stavlja metalna povisenja, jer su NAPOKON i sami vidjeli da plasticna ne valjaju. Ja sam umijesto tih plasticnih pizdarija zavario stare lemase, i da vidis kako sistem radi, samo ih jos moram malo zarezat i smotat da bolje "skidaju" brazdu...
Takodjer se slazem da je IMT poslijednjih godina srozao svoju kvalitetu, no i dalje su dobri, eto, cak imaju plugove sa V&N daskama (slika na prethodnoj stranici) tako da opet ima malu prednost nad OLT-om
Eto sve u svemu, postoje i puno bolji plugovi i od IMT-a i od OLT-a no svatko zna koliko je spreman novca dati, te sto od pluga zahtjeva. Prema tome se ravna i kupuje najbolje sto mu pase, u mom slucaju IMT.
Da mogu naci negdje 3x10" IMT (Jako su rijetki) mislim da bih ga odmah kupio, samo bih ga trebao probati dici sa 549, da vidim moze li on to podnijeti