• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem roto malčer 180 cm i sjetvospremač

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Prodajem roto malčer širine 180 cm.Napravljen 2012.Godišnje kosio travu 3 ha oko oraha i lješnjaka.Prijenos je napravljen preko 3 remenice....jako dobar sistem zaštite od lomova getribe ili noževa zbog udara u nešto tvrdo....
Imt 549 ga izuzetno lako pogoni.Prijenos getribe je 1:2.....2 remenice,2 noža.
Prodajem ga zbog kupnje novog rotomalčera sa bočnim pomakom i pomičnom glavom...cijena 7500 kn 098/161-54-19

viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
sjetvospremač 2,5 m

prodajem sjetvospremač širine 2,5 m za 4000 kn 098/161-54-19

viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]

Ivan533

Član
Tu od
19 Velj 2016
Poruka
253
Gdje su ti rotori što idu iza na sjetvospremač za usitnjavanje zemlje ? S kojim traktorom si vukao sjetvospremač ?

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Nema roler-valjak , već ima 2 reda zuba-branu, koja poravnava zemlju, za usitnjavanje zemlje taj valjak nije ni potreban, jer ovi napred federi usitne zemlju, a zadnja brana zemlju samo poravna.
Vukao sam ga sa 549...
Jesenska-zimska brazda samo se sipa.....

Posljednje uređivanje:

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Zbog nabavke novog malčera sa pomičnim diskom, cijena rotomalčera sa kardanom 6500 kn.

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Prodajem roto kosu širine 180 cm.Stara kučišta i ležajevi zamjenjena su novim i jačim ležajevima i kučištima.Šasija je izrađena od U profila 10 cm, izrazito je jaka i čvrsta konstrukcija.Stavljeni su novi noževi, prednje skije.Getriba je dobila novo ulje i semeringe.Novi remeni.Novi ležajevi na valjku.Friško ofarban.
Za pogon rotokose je potrebna iznimno mala snaga...može ga pogonit i Tomo Vinković.Ja kosim sa IMT549 sa 1400 o/min motora.Rotokosa radi vrlo tiho..Zbog remeničnog prenosa snage sa getribe na noževe, iznimno je siguran sistem, jer remeni prokližu i nema loma niti noževa niti getribe.
Prodajem ga zato jer imam voćke pa kupujem rotokosu sa bočnim pomičnim diskom.
Cijena 8500 kn. 0981615419

image sharing sites

images hosting

image post

post a picture

image ru

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Jesi li kupio RM sa pomičnim diskom (koji i koliko)?

Kupio sam VM - 220 sa bočnim diskom od Čalopeka.
malčer, kardan i njihova dostava do moje kuće= 27200 kn

Slike su u temi, naši traktori i mehanizacija... pa pogledaj.

P.S. Zato ovaj i prodajem, nemam više mjesta pod krovom za sve....

Najnoviji postovi

Na vrh