• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam Novi Sad 2012

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,807
Bili decki iz sela do mog i kad sam cuo popi**io sam. Vec se dugo vremena brusim za novosadski sajam, na iduci idem milion posto!

Nezelim raditi reklamu ali jednostavno moram reci, vidjeli su stocnu vagu od tone i pol za cijenu 800e plus pdv. Sta dalje reci... ko zna cijenu novih vaga kod nas sve mu jasno ko dan.
 
B

Bobo

Guest
Mi isli u nedjelju grupno autobusom...

Prskalice koje je covjek gledao (agromehanika i Lesko) su tamo za trecinu jeftinije nego kod nas... Naravno puna cjena s pdv-om se usporedjivala.

Ima svega, a nicega za nas obicne male smrtnike... 15 kombajna od cega je 10 claas ;) Ostale gvozdjurije za velike igrace, negdje nesto ispod 90 KS, i naravno Rakovica i IMT ;)
 
I

ihorzic

Guest
ima bogami da pamet stane od parenja očiju
išao sa autom prvi put i prezadovoljan
 
I

ihorzic

Guest
Ima u temi Nihad tamo sam ih metao , pa da sad ne vrtim ponovno, probaj tamo na 19, 20 strani.
 
I

ihorzic

Guest
imaš li kakvih slika iz hangara sa stokom ja nisam slikao
 

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
nažalost kako je krenulo ovi veliki budu još veči a mi budemo čistili i dalje tuđa dvorišta iz EU po pitanju traktora i ostalog,ali dobro to tako valjda mora biti a hostese ,hmm :rolleyess::rolleyess::rolleyess:čista 10:rolleyess::rolleyess:
 
I

ihorzic

Guest
izgleda da ima jos neko novaca.... a mi sitni jedva prezivljavamo:axe::madmana:

dobro si snimio prijatelju , manje - više sve je tu osim onih lepih tezgi sa jelom i trubačima:supz:
 

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
889
slike su odlične, samo da ih je još, ja bi ih mogao gledati do sutra,a hostese su i lani bile :mrgreen::mrgreen: , tako da nemogu kvariti tradiciju.
 
I

ihorzic

Guest
slike su odlične, samo da ih je još, ja bi ih mogao gledati do sutra,a hostese su i lani bile :mrgreen::mrgreen: , tako da nemogu kvariti tradiciju.

Nisi napisao koje su bolje hostese "LANJSKE - OVOGODIŠNJE ":supz:
 
Na vrh