a kaj velis na orginal klip za carrara 720 euri bez pedevea,nesto mi otac prical da prije dok su bile marke valjda je za carrara trebalo oko 3000 marak a za sameta 2000 marak.Majka ih ubila,tako dakle.Moguće.Ja sam mislil zbaviti generalku za par soma kuna,al izgleda da budu i šarani morali biti.1000 eura je puno nekak za dva cilindra.Nikaj,moram videti s lokalnim meštrima kolko bi to bilo.Hvala ljudi!
Izraćunaj ti koliko je cararo bio skupljiji od ferdusona i koliko je skuplja generalka .moj carraro trosi oko 2 litre goriva a ferbuson preko 3 na r/h mi smo radili na 7500 sati generalku izracunaj ustedu pa budes vidil jel skupo ili ne,kolko ima same radni sati?
to nije u reduje, sam kaj kod benzinca nemaš onaj hebeno dobri osjećaj oko srca kad se voziš na ložuartyman:
ak se smijem umješati. vučna sila na mekim podlogama ti ima jako malo veza sa momentom(pazi vladek ima taj višak momenta pohranjem u zamašnoj masi i koji se oslobađa samo kod kratkotrajnih, ajmo reč, udarnih opterečenja...ne znam jesi li kad videl steyera od 18ks, mislis da bude stal i sam ide), već je pitanje kak prenjeti taj moment na podlogu, a tu vladekova masiva dolazi do izražaja
Ja s Pasquqllijem 33 KS 4x4 tešku zemlju orem s 2*8" ak ne treba duboko. Za zimsku brazdu orem s prerađenim tomekovim prekretačem 10". Mogu uzeti širinu 30 cm i dubinu 25 cm. Ak je uže na toj dubini ne okrene dobro brazdu jer je brzina spora. :x
Tvoj Same (pretpostavljam Delfino) sigurno ima veći moment i ima veće kotače, ali mu opet fale prvi pogonski. Mislim da ne bi trebal ići na više od 1 x 12". Najbolje posudi od nekoga plug, probaj, i ak ide dobro, kupi takvog. :finga: