• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Same LASER

BOBI21

Novi član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
1
U same laser ide 64 litre ulja u getribu

Na laseru nema mjesta za kompresor jer on ima dva alternatora pa je prostor ipod haube pun, aniti ga netreba jer on ima uljne kočnice (sve 4) a i priključak za uljem kočene prikolice

Laser nema grijač ali ima pomoč za hladno paljenje, s desne strane motora na pumpi je mali gumbić, dodaš ručni gas azatim povučeš taj gumbić i pališ..

Prednje 14,8 30
zadnje 18,4 38

Sdf multi je ulje koje se mijenja bsvakih 1500 rs, u protivnom se događaju kvarovi kao što je kod tvog traktora, otišle su ti lamele u pumpi kardana, jer laser nema mehanički kardan nego ima hidro pumpu

Posljednje uređivanje od moderatora:

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
bad news :(

Volan zeza, odnosno vrtim ga a kotači miruju...

Ulja ima dovoljno.

Neki dan je nošen jedan cilindar od volana na reparaciju, da li je moguće da je zraka ušlo u sistem ?

edit;

da samo kažem u ćem je bio kvar. Lik koji je reparirao cilindre stavio je neke krive gumice i zacvikale su. Nakon ponovne reparacije cilindara sve radi kak treba..

Posljednje uređivanje:

BokiCro

Novi član
Tu od
4 Ožu 2019
Poruka
2
Pozdrav, planiram kupit samea lasera 110 ili 130 konja pa me zanima sta preporucate od njih. Ako ga tko ima zanima me kako je zadovoljan sa njime itd.
Imam Samea lasera 110 ks vjeruj mi traktor je lud a potrošnja nikakva,jede mnoge razvikanije traktore u polju,jedino je spor u transportu ali pod priključcima dolazi šestak motor do izražaja

Najnoviji postovi

Na vrh