Poštovani, kada naručujete rezervni dio obavezno broj šasije i godina proizvodnje.Otkrio kvar.spucao pogonski vretenasti ili stozasti zubcanik kak se sve vec zove.dal netko ima taj dio rabljeni?mozda..u ponedeljak zovem sve redom da vidim koliko je novi..fala belorusu...
Jao.Jao.zvao sam danas TS Hadrovic veli covjek da kosta od sest pa do deset hiljada kuna zajedno sa tanjurastim zubcanikom..tak da slaljem sve u hittner da mi napravi.prije su mi radili dijelove za neke traktore i dosta su povoljniji nego orginal..zakljucak pucanja svega jesu nejednake gume,stari vozio pijesak izasao na cestu asvalt i spucalo nakon 500 metri jer nije iskopcao prednju vucu..skinuo sam manual sa neta pa sam uvidio da su problem gume..
zvao sam danas TS Hadrovic veli covjek da kosta od sest pa do deset hiljada kuna zajedno sa tanjurastim zubcanikom..tak da slaljem sve u hittner da mi napravi.prije su mi radili dijelove za neke traktore i dosta su povoljniji nego orginal..zakljucak pucanja svega jesu nejednake gume,stari vozio pijesak izasao na cestu asvalt i spucalo nakon 500 metri jer nije iskopcao prednju vucu..skinuo sam manual sa neta pa sam uvidio da su problem gume..
Da,traktor je dobiven pod racun..prijasnji gazda je valjda menjal gume..ja nisam u to gledao dok nije nastao lom..
zdrobio mi se prednji pogon na laseru 130,to jest neznam jos sta je otislo.skinuo sam lijevu polusovinu da se mogu dovuci kuci.pitanje glasi,jeli netko to radio,dali zna gde ima dijelova rabljenih,cijene itd..tocno neznam sta je spucalo za par dana ga raskapam pa cu znati vise.
pozz decki naisao sam na same lasera 100 87. god ukratko nemam veze o tom traktoru, a sad ovak zanima me kakav je na kardanu jel bi vecinu sati malcirao i to a i imao bi nekih 3 hektara za obradjivat pa ono neko vase misljenje
moj ide 40 km/h al moj ima zadnje gume 16.9-38 a prve 14.9-28