dino za 200 kn s priprubnicom su mi napravili,tu u kc zove se firma marvin,gle lonca nema,imal je debeloga aspuha z loncem al ga je satral,pa sam imal cev običnu z koljenom od 90 tu je jebački zvuk bil
sad s ovim koljenom nije tak jaki zvuk
al je dober
moral bi posnimati da čujete
ako je samo cjev iz lonca drugačija t.j. od inoxa to ne bi trebalo mjenjati stvar,,
- DINO izmjeri promjer cjevi i imaš u San-metu na metre prodaju, razne promjere ali ne režu na kraće od 1 m i samo na cjeli metar, t.j neće ti rezati 1,8 m već samo 2 m a ako nemaju trenutno mogu ti narućiti i onda si to sam ili nekome daš a ti zavari i sve 5
fićona,jako dobro to izgleda rayer:
Promjer je 75mm,šta se može kupit metar?
ja gdje god sam pitao,ne može se kupit manje od 3 metra,a toliko mi ne treba.
Neznam kako vama,ali meni je najljepše vidjet ravnu cijev bez ovoga "koljena" na vrhu auspuha..
jbg koljeno je radi kiše da ne pada u motor dok trakotr stoji zato se nkada bile one klapne gore, t.j. ne pada u motor već u ispušnu granu ali ako bi bio neki ludi pljusak moglo bi i do motora doči
evo danas sam ga upalil i posnimal zvuka kak ima
http://youtu.be/mg9ABqDFhHg
nema nikakav prikljucak osim kiper ventila.mislim to mi je cudno takav traktor pa nema nekih bitnih stvari za rad.ili je to bila stvar nadoplate opreme..
zdrobio mi se prednji pogon na laseru 130,to jest neznam jos sta je otislo.skinuo sam lijevu polusovinu da se mogu dovuci kuci.pitanje glasi,jeli netko to radio,dali zna gde ima dijelova rabljenih,cijene itd..tocno neznam sta je spucalo za par dana ga raskapam pa cu znati vise.