• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sanjica

Sanjica

Novi član
Tu od
15 Sij 2017
Poruka
7
Početnik u pravom smislu riječi. Polako se pripremam na bijeg iz grada u prirodu. Kupila malu kučicu, malo zemlje... Za koju godinu mirovina, pa da imam svoju papicu... Ovdje sam da od iskusnih ljudi naučim od kuda početi.. Moje predznanje je gotovo nula, ali imam jaku volju i želju da naučim i probam... Šta će ispasti na kraju od ovog mog entuzijazma :(think): pričat će ko preživi... :eek::

tatkodvd

Dobro znana faca
Premium
Tu od
2 Pro 2011
Poruka
1,259
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Bok Sanjica, dobrodošao na Poljoprivredni Forum.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Bok Sanjica, pozdrav od Sonjice.
Obje budemo mi sadile povrće za sebe dok dođemo za koju godinu u mirovinu, jer inače ne budemo imale kaj jesti - možda i bolje, bar bi imale savršeni vitki stas. :icon_rofl:

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,704
Dobro došla ,sa godinama stas malo teže a pameti to več može,prodajm recept za zadnju rijeć:(handshake):

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,757
Pozdrav i dobro došla.:icon_thumright:
Za pohvalu, dvije nove forumašice odjednom!

Najnoviji postovi

Na vrh