• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Savage

S

Savage

Guest
Poštovanje,

imam 25 godina i iz Zagreba sam. Trenutno se ne mogu zvati poljoprivrednikom, no neki san mi je jedan dan imat svoj grunt na koji ću moći otići kad odem u mirovinu. Inače sam svježe diplomirao u IT branši.

Trenutno sam u potrazi za zemljištem od 3-5 ha na kojem mislim podiću trajan nasad oraha. Razlog moje registracije na forum jest da pokupim što je više savjeta moguće prije nego se upustim u takav posao.

Inače od moje cure obitelj se bavi poljoprivredom, prvenstveno uzgojem povrća.
Nadam se da ćemo se dugo družiti!

Pozdrav!
 

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,239
Pozdrav i tebi i dobro dosao u poljoprivrednike :partyman:
Nista se nesikiraj uskoro ces steci i zvanje poljoprivrednika :D
 
H

Hrvach

Guest
Pozdrav i dobro došao!! Iz kojeg si dijela zg? Imaš par dobrih terena za orahe u okolici Samobora. Znam jednog čovjeka koji se bavi plantažnim uzgojem oraha i ide mu jako dobro.
 
S

Savage

Guest
Hvala svima na dobrodošlici!

@Hrvach
S Trešnjevke sam, ako ti nije problem može na PM info o tim terenima. Samobor je definitivno bliže od onog što sam ja gledao po oglasnicima, a svaki savjet što se sadnje i uzgoja tiče je dobro došao. Thx!
 

Najnoviji postovi

Na vrh