• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šećerna repa - Sjetva i berba

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,874
4.7 vagona čiste, ali s tim da sa išao na minimalna ulaganja, ful zaštita od korova u 5 spliteva i samo nulto prskanje bakrom i bakterijama kao fungicid, insekticid 2x kod prve pojave pipe, pa je nešto i ostalo, full agtotehnika u kombinatu sa 12 prskanja 5.5 vagona (smart), tako da... Ali su me naguzili sa (s)poticajem kao i veliku većinu, a kako mi je prošlo 5 godina, sve je izglednije da ćemo si reći "la pa-pa".

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,747
Pa gdje si Propali poljoprivredniče? Od kako su te naguzili više se ne javljaš, a forum bez tebe je kak i juha bez rezanci.

Case4220

Iskusan lik
Tu od
14 Lis 2021
Poruka
465
4.7 vagona čiste, ali s tim da sa išao na minimalna ulaganja, ful zaštita od korova u 5 spliteva i samo nulto prskanje bakrom i bakterijama kao fungicid, insekticid 2x kod prve pojave pipe, pa je nešto i ostalo, full agtotehnika u kombinatu sa 12 prskanja 5.5 vagona (smart), tako da... Ali su me naguzili sa (s)poticajem kao i veliku većinu, a kako mi je prošlo 5 godina, sve je izglednije da ćemo si reći "la pa-pa".
I nema tu neke zarade onda? Ja mislio vi bez poticaja imate 1000-1500€ hektar čistog...

Na vrh