• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Seksualna snaga muškaraca kroz prizmu minulog i budućeg vremena

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Hmmmm......
to je taj problem - prerano sam se udala a da bih mogla neka konkretnija saznanja o tome imati, a ovo je forum gdje muškarčine vladaju čvrstom rukom i čvrstim stavom, pa ak netko želi nešt o tome, prosvjetliti neuko žensko, na temelju vlastitog iskustva ili po prenesenim saznanjima, mogo bi reknut - dvadesete, tridesete, četerdesete, pedesete, sedamdesete, koja je krivulja ravne crte protokom vremena.
Dižemo li se rano ili smo pospanci, ili trebaju tablete za zaspat ili se razbuditi......

No, no, ne se sada zgražati i natjerati me kaj pocrvenim kaj sam pitala. :biggrin:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Ti da pocrveniš? Daj, naj :(giggle):

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Teta Jo a kaj te navelo da nas pitas,pojacana potreba ili....:icon_lol:
Bumo ti se povedali kaj zelis a ti nam reci kak je pri vam babama ,moja naprimer ima se menje volje valjda kriva promjena.
Za sad nemam problem,moj decko vjutro me uvek zbudi v stavu a bas sinoc sam sanjal kak kefam 25 letnu curicu:icon_scratch:(bilo je uvjerljivo da sam se zbudil).Inace imam moju skvo rad ali me vec tak ne uzbudjuje valjda vec ne zraci tak eroticno ko prije.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
@ hotela nemoj ujutro da radis kad vec svice jer se vidi u sobi, vec kad je mrkla noc i kad se nista ne vidi i tako zamisli da je ta od 25 godina.

Kod nas na.nekoj TV stanici bila neka emisija otvorenog tipa. Gostovala neka baba koja prodaje neki preparat, uglavnom ako to koristis nema sanse da se umre niti sta da boli. U pola emisije javlja se neka zena i kaze:" Vidite moj muz udara osam puta, ima malo problema treci i peti put. Moje je pitanje moze li taj preparat pomoci kako da on moze manje". Kad ce ti njoj baba:"Kceri ako je tebi to puno posalji ga meni."

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
A zakaj nebi otvorili temu - Kak je babi dugo mokra .... katastrofa

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A zakaj nebi otvorili temu - Kak je babi dugo mokra .... katastrofa

Evo, stigla iz plastenika, nahranila muža psa macu i sebe, okupana, i sada čitam kaj je napisano i ni me bilo sram do tebe.
Sad se crvenim.

A kaj je problem - tabu tema ili nemogućnost pristojnog i kulturnog izražavanja ili nemogućnost neobavezne zezancije?

Teta Jo a kaj te navelo da nas pitas,pojacana potreba ili....:icon_lol:
Bumo ti se povedali kaj zelis a ti nam reci kak je pri vam babama ,moja naprimer ima se menje volje valjda kriva promjena.
Za sad nemam problem,moj decko vjutro me uvek zbudi v stavu a bas sinoc sam sanjal kak kefam 25 letnu curicu:icon_scratch:(bilo je uvjerljivo da sam se zbudil).Inace imam moju skvo rad ali me vec tak ne uzbudjuje valjda vec ne zraci tak eroticno ko prije.

Ma kakvi, ja sam rodila dvaput i jednom polovično, produžila vrstu i mene ti seks više ne zanima.

Ma da, vele ljudi, možeš ti svaki dan jesti kavijar ili jastoga, ali onda poželiš jaja na oko.:icon_rofl:

Kaj me navelo?
Valjda sam bila u elementu.:biggrin:

Ili

https://www.youtube.com/watch?v=ZSOLpS6e7Ek

:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:

Posljednje uređivanje od moderatora:

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
A draga johabica, možda sam ja preozbiljno shvatil ovaj forum, ili mi je večer takva pošto nama Želkima nitko nije čestital imendan današnji.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ja sem još mlad i neznam za to da se nekaj nemre, more se sve kaj treba i mora :)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
A draga johabica,... nama Želkima nitko nije čestital imendan današnji.

Sretan imendan svim Želkima i Željkima :(y):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ja sem još mlad i neznam za to da se nekaj nemre, more se sve kaj treba i mora :)

Aha.
Ti daklem nisi u kategoriji "jemput nemerem, jemput nečem" i leto mine. :biggrin:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
tam gdje se govori o kultivatorima vi o sexu a ovdje gdje treba o sexu vi o rođendanima ...

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A ti nisi rekao ništa - jel moraš ortopedu ili ti koljena još uvijek ne trebaju toaletu meniskusa.
Ti si ak se ne varam zašao u polovicu petog desetljeća.
Ajde, po mome iskustvu, to šta po kućnoj praksi mogu zaključiti, u tim godinama još uvijek nema nikakvih naznaka rupture ligamenata, istrošenog meniskusa, ali to je moje paušalno saznanje.
Mome mužu recimo veoma pomaže dok me gleda, onak, sa sjajnim okama.
Samo ne znam kaj mu je u mislima - ja ili kakva krčmarica.
Kao @hoteli dvadesetpetogodišnjakinja u vlažnim snovima.
@hotela, ubiotebog, a jesi diskriminator, sanjaš tu neku mlađariju, a kaj budu one od sedamdeset išle u reciklažu? :icon_axe:

I ovo nije podforum o kultivatorima, a ovo nije niti tema o seksu nego srednjem dijelu muškog tijela.
Seks se tu samo ovlaš provlači kao mistika.
Ajme.

Posljednje uređivanje:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ne znam zašto te to zanima , valjda uspoređuješ nešto , zapravo , hm.
Uglavnom ja da mogu koliko bi htio ne bi sad visio ovdje, borio se s Zj-om za postove i zahvale,maltertirao ga s zračnicama a zapravo volim ga ko brata, imao crno oko noktiju , gutao hrđu na poslu itd .

Znam da nije primjenjena izjava na ovom forumu jer forum svojim pravilima bježi od sexa , i uglavnom je ovdje sex tabu tema ...hoču reči da mogu sve bi vas izjebo uzduž i popijeko ...samo da mogu .

PS, samo za johabicu , nikad nisam volio poze u kojima žuljam koljena , žao mi je ..čuvam ligamente za stare dane
PS, još nešto , da sam žensko montirao bi jogi madrac na leđa

Posljednje uređivanje od moderatora:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Jo i mene je sram:icon_blackeye:,to su ipak premlade za mene,prava roba 35-45let e to su babe da si clovek posteno pistolja pocisti.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Kvragu @hotela, daj digni za još deset.
1453687176.gif
3042853281.gif

Najnoviji postovi

Na vrh