Ne kažem da bi trebali raditi za "kikiriki", nego da ne mogu platiti 6 eur-a po satu (7 s vaučerom) jer u tom slučaju ja radim s minusom. Znači ostaje mi proizvoditi samo onoliko koliko mogu odraditi sama.Svi rade za novac..samo bi pečalbari trebali raditi za ku ac..
Mi koji delamo budemo i dalje delali, samo budemo morali smanjiti u skladu s radnim mogućnostima i još malo više. Moja proizvodnja ne podnosi tako visoku satnicu sezonaca jer podizanje cijene proizvoda znači manju prodaju i opet dolazim do toga manje je više.je, kad nam se više nebu niš isplatilo delat, išli bumo po centrima šnjofat kaj ima za papat...
...ako budemo imal s čim platit...
Zaboravila sam pitati, da li vaša proizvodnja podnosi trošak od 7 eur-a po satu za rad sezonca, ako da otkrijte tajnu, prosvijetlite nas.Svi rade za novac..samo bi pečalbari trebali raditi za ku ac..
Da tak je, radnika treba platit, najgore je kad neko veli nema ljudi za delat.Ima ljudi al ih treba platit a ne iskorištavati i bogatit se na njima.Dobrog radnika treba i dobro platiti a ako nemožeš snalaziš s s onim što se nudi na tržištu rada. Znači nije problem u radnicima već tvoj posao kojim se baviš i nije nešto ekonomski isplativ a to je već tvoj problem.