• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SILIRANJE - sezona 2016.-2023.

toth

Član
Tu od
28 Velj 2015
Poruka
146
Re: SILIRANJE sezona 2013.-2014.

Ne trebam, hvala. Kupili smo drugi silokombajn. A i nije velik problem. Ima jedna elasticna civija u reduktoru i kad je doslo do opterecenja umijesto da je proklizila lamela na kardanu pukla je civija. I tak 3,4 puta.

toth

Član
Tu od
28 Velj 2015
Poruka
146

Pa zapravo ne znam. Ne pise nista.Moze bit da je neki pottinger. Lici na mexa.

toth

Član
Tu od
28 Velj 2015
Poruka
146

ne mogu stavit silokombajn na njega :=-: a i treba mi kod kuce da ravnam i da gazim. prije smo sve rucno morali ravnat.

<zetor>

Aktivni član
Tu od
25 Lis 2012
Poruka
548

Evo i nase silaze od prosle subote . Imam malo slika jer sam ja gazio a i bilo nas je dosta pa smo brzo zavrsili njivu od 2 rali. Kukuruz je Kws Mikado prosjecna visina stabljike je 4m , silirali su Zetor 6945 i Lifam - Kemper silokombajn i Carraro agri up 85 i Kemper super silokombajn , u transportu Zetor 5211 , Torpedo TD 55 i ja sam gazio sa Zetorom Proxima 85 Comfort.

a5GVo3.jpg

TfO7hO.jpg

5fAe6i.jpg

uIHqBM.jpg

mikula

Aktivni član
Tu od
5 Ožu 2008
Poruka
348

Nebi se složi s vama, nije to nasljenik ničega več umjetno stvorena korporacija, sitina neki suvlasnici imaju nekog iskustva.

Susjed mi je 5-6 god radil u servisu i distribuciji dijelova, zapravo još neki frendovi rade s time.

To je odlična hoby kombinirka (ova je inače od mog kuma) ali niti sluga ICB-u il nekim drugim. Napravi ona sve ali nije to ozbiljno napravljeno...

Mislim da firma od 22 000 zaposlenih nemre baš biti samo tak umjetno stvorena terex je bio dio GM-a jedino kaj im kombinirke nisu najbitniji proizvod već damperi i u tom segmentu su jedna od jačih firmi ako ne i najjača. Videl sam dok su ih (dampere) vozili na sjever pa me zanimalo kaj je to za firmu koja radi takve mrcine jer se radilo o TR100 koji je veličine jedne prosječne kuće.

Zekson

Dobro znana faca
Tu od
26 Srp 2012
Poruka
515

Siliranje kod mene ove godine..

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=GHwJKPXZDVY&t=20s[/YT]

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037

Univerzal je 550 pretpostavljam? koliko je jak ovaj class? Svidjaju mi se ovaj mengele samo sto se ne mora prozinjati :fiery:

Zekson

Dobro znana faca
Tu od
26 Srp 2012
Poruka
515

Da universal je 550..
Class je 102 ks,silokombajn je pottinger dvoredni , da dobro je netreba presjecati njive a I moze biti bocni silokombajn..

Poslano sa mog Q8 koristeći Tapatalk

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ma je da, Sip VIHAR 80E, 4 bubnja/corn cracker, ali neispravan, stavljana ploća s 12 noževa od SK 80S, u originalu je imao 9 noževa, nismo baš prezadovoljni, ove godine će mu biti izgleda zadnja sezona, trebalo bi uzeti neki koji bolje sječka, nešto tipa PZ MH 80S ili Mengele MB 220.

Najnoviji postovi

Na vrh