slažem se željko s tobom. ali ti si profi farmer naspram nas malo manjih od 20-tak krava (kojima je mikserica i velika štala s robotizacijom i ostatkom gdi nema tolko ručnog posla samo divljenje). ja imam 20-ak i meni je čist dosta jest da dosta mi prelazi preko ruku, ali iči sad graditi u ovoj krizi nema teorije tko je prije uspio još donekle ali sad
.
ja ne koristim nikakvi strojček za silažu, još eventualno ako nabavim izuzimač za silažu to bude možda jedino kaj ču kupiti s čim ču si olakšati da nemoram se natezat s tim, ali to još ima vremena.
naravno da ne hranim s tom silažom. to rukama prebiram i bacam jer je to živi otrov. to i ja mislim da vrijeme neče tolko utjecati na silažu dok je u zemlji jer priroda ipak drži svoje. samo kažem u zidanom je sve super ima pad voda mi ne ulazi u njega sve super, ali je problem kad mi još ostane negdje za mjesec dana hranidbe pričepe vručine i onda se počinje kvariti, a do onda nemam za dvoje vile baciti. i to uz rub gdi se spajju najloni al praktički zanemarivo. možda još ove godine se odlučim za ovakav silos vidit ćemo kako će stvari stajati do jeseni.