B
BAGERISTA
Guest
ovakovo sa strane ovi lezajevi sa glavcinama su ti od golfa dvojke od prednjeg kotaca, imam i zadnji most od golfa dvojke koji sam mislio upotrijebiti za to ali sam ipak uzeo od prednjeg mosta glavcine, fi neznam koji je budmem ti promjerio kasnije.Na te glavcine sam zavario cijev u srce glavcine ali to je manja cijev duzine 10 cm pa na nju ide ova cijev koju vidis u sredini tkz. tubing neznam koliko je debelo meso tubinga naravno tubing nije puna cijev a ni netreba ovo je dosta cvrsto i to mogu izmjerit kasnije.Ovih 6 obruca ili ti krugova koje vidis njihov fi ti je oko 15cm.Flahovi su 5mm debeli a sirkoi oko5cm.
Jez necu za sada radit jel nemam tako jak traktor bojim se da nebi mogao vuc to sve.
Da nisam prodao brane onda bih napravio jez pa ovo.Ali ovo mi ustedi jedno kvacenje manje poljop. stroja.Kada bi i radio jez prvo bih stavio jez pa onda ovaj valjak.
Moj ursus ce ovo vuc u 3 bez brige a u 4 isto samo cu malo morat malo dic tanjurace nece ih vuc bas sretno ako su do poda spustene ali jez bi bio mozda dodatno opterecenje jos nekih 100 kila odprilike,a i zbog transporta ne bi bilo bas lako za vozit.
vidjet cu kako ce se ponasat ako ce ic bez greske onda cu napravit i jez tak da mogu ici sto manje puta po mijestu.Ako bude uvijek jesenjska brazda da idem 2 do 3 puta po mijestu i odmah sijanje.
Zahvaljujem,,,,pa gledam dalje da vidim,,,kako če ispast,,,po ovome za sada odlično,,,,,,,......