• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Škare za rezidbu voćaka

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,906
Škare su oštre, da se ne bi porezali.. pamet v glavu.

Kolege forumaši koji vrlo temeljito sad birate nove škare oprostite na upadu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,817
I za takvog se koriste prigodni izrazi - ugodno popunjen ili prenizak za svoju težinu.
Pri nama mu vele krmak, a onom kaj se napije, alaj se usvinjio....
Svaki od njih bi trebal prerezati, taj ko izmisli takve škare, tome treba spomenik podiči.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,747
Onda je moguća i varijanta da se krmak usvinji. :ppozdrav: Pri nama bi se reklo da se potrebiti ugodno popunio.

Kaj se tiče škara tu bih pohvalio Bosch pro pruner. Već tri godine radim sa njima i jako sam zadovoljan njima, a nisu puno skuplje od ovih kineskih uz trogodišnju garanciju. Ako su kupljene u Bauhausu onda je garancija 5 godina.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,434
Super su. Imam hi ja oko 5 godina.

Samo što 2.5 cm max režu. Kad si u starijem nasadu onda su pre slabe..

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,213
@zoran89
Mislim da ćeš se pozitivno iznenadit, nemaju veze sa nicim sta sam do sad imao...necu spoilat 🤫
Ja sam našao sebi riješenje, režem sa sw718 a pru40 u ulošku oko pasa, jer definitivno manje nisu za stare nasade ako ga želiš uredit da liči na rez...i ja se nadam da će ti doć da čim prije čujem dojmove, kad si nekome preporuka onda je napetost🤣

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
977
View attachment 83694 View attachment 83695 Ove crne stare isprobane i dobro rade, ove nove zelene tek će u probu.67 eura, škare, 2 baterije, punjač, pribor i kofer i dostava.
Meni jučer došle još jedne ovakve...Bude sad sa trojima aku škarama i rezačem izdanaka na trimeru to letelo.... :ROFLMAO:
Jebenti posel, bolje da sam kupil rostfraj od 50 litri i na verande pil gemišt, više bi imal koristi...:ppozdrav:

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,620
1000004257.jpg ovakvo ste nešto uzeli?
Kupljene 2023 220 eur
3 baterije, rezervni nož
Progresivni rez, dva otvaranja, zaštita za prste, digitalni display sa prikazom broja rezova i stanjem baterije....
Ovo je ista campanjola
Lani puknuo jedan zubić na prenosu, kupljen drugi u Entradi od campanjole, 12 eur, jeftiniji nego preko alkja direkt iz kine
Tako da straha nema za rezervne dijelove
Ono šta mogu uloviti u raspon to i odrežu.. Samo pohvale

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,620
Piše koham na njima, 25 volti baterija, to je isti stark L campagnola

Evo tu imaš sve podatke

Najnoviji postovi

Na vrh