baltazar 3
Član
- Tu od
- 2 Kol 2012
- Poruka
- 167
pozdrav ko od vas zna koliko tocno ulja ima u skipu koliko zapremine su mu oni spremnici ?
Nisam vise siguran ali ako se dobro sjecam 180l hidraola. toci u jedan spremnik, medjusobno su spojeni i ulje ce se iznivelirati.
Ne znam kako je kod tebe, ali na bratovom skipu s lijeve strane prema nazad ima veeeeliki filter za hidraulicno ulje pa ako vec ispustas ulje van svakako preglledaj filter. Kod brata je bio sav izderan i izbusen pa smo kupili nov. kostao je nekih 350kn +pdv ak ose dobro sjecam + postarina negdje iz istre...
Moguce je da imas zraka u hidraulici, tj da nemas dovoljno ulja. Pokusaj odzraciti taj cilindar tako da ga izvuces i skupis 10-ak puta od krajnje do krajnje tocke. ako se stanje ne popravi pogledaj imas li dovoljno ulja u rezervoarima.
I jos mi pada na pamet da se komanda "zalijepi" ali ne znam koliko je to moguce...
ozracio cijeli sistem usuo 15 litara ulja sad je na maximum i dalje steka mislim da je neki problem u komandi dal se je ovo kome desavalo ili je mozda problem u cilindru slusam prijedloge zahvaljujem unapred think):
probaj sto god hoces jasam to dozivio i pokuso pomoci ako mogu a netreba se netko ljutiti ako neko nesto kaze bilo tko da nesto napise uvjek bi netko imo neku repliku i komentar tusmo svi isti na forumu i akose moze pomoci dobro jer pomoc uvjek dobro dodze poz
Nisam baš pratil, ali da ti ne propuštaju gumice ili nevalja razvodnik pa puni obje strane istovremeno