• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Škola

L

Lamborghini R2

Guest
Možete malo objasnit s tim u križevcima?
Tamo sam ja planirao u srednju ić al su me razgovorili pa sam isao u gimnaziju (sad mi je malo žao)...
Za agronomski u Zagrebu sam čuo da je "znanstvena fantastika",ali kako onda sa ovim u Križevcima? Recimo jedan student završi studij u ZG,a drugi u Križevcima.Da li su oni jednaki u znanju? Sad sam u dilemi jer ne želim ić u ZG novce i vrijeme gubit pa da padnem godinu,recimo ovako-volip agromiju,al ne volim previše učit,bar matematiku!Znači križevci bi bili bolji?
da li u Križevcima imaju prijemne kao u ZG?

jd4755

Dobro znana faca
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
1,430
Gimnazijska dvojka iz matematike ti je dovoljna na agronomiji jer ipak gimnazijsko predznanje je veliko.Moj sin je na prvoj godini agronomije u Zg ,isto je završio gimnaziju,imao problema s matematikom a sada na faksu je položio kolokvijski bez problema.Gimnazija je najbolji temelj za mnoštvo fakulteta.

Z

zoran

Guest
Lamborghini R2 kaže:
Možete malo objasnit s tim u križevcima?
Tamo sam ja planirao u srednju ić al su me razgovorili pa sam isao u gimnaziju (sad mi je malo žao)...
Za agronomski u Zagrebu sam čuo da je "znanstvena fantastika",ali kako onda sa ovim u Križevcima? Recimo jedan student završi studij u ZG,a drugi u Križevcima.Da li su oni jednaki u znanju? Sad sam u dilemi jer ne želim ić u ZG novce i vrijeme gubit pa da padnem godinu,recimo ovako-volip agromiju,al ne volim previše učit,bar matematiku!Znači križevci bi bili bolji?
da li u Križevcima imaju prijemne kao u ZG?

U Križevcima ti nema prijemnog već se prag određuje na osnovi ocjena iz nekih predmeta iz srednje...više se ne sjećam kojih, davno je to bilo...
A znanje??? Ak hoćeš učit i usvajat znat ćeš i više od ovog iz agronomskog

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
onda se izvinjavam mr.bogec..mislio sam da nije tako komplicirano,bar po pričama ovih mojih kolega iz osiječkog agronomskog fakulteta.. :shock:

kad smo već kod agronomije,evo jutrošnja slika polja lucerne Agronomskog faksa,prekoputa KBC Dubrava..

DSC00750.jpg

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
to je fakat danas slikano??? onda sam vidio čovjeka koji je to slikao. onuda sam danas prolazio

Smiljan

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2007
Poruka
1,840
abrkili kaže:
onda se izvinjavam mr.bogec..mislio sam da nije tako komplicirano,bar po pričama ovih mojih kolega iz osiječkog agronomskog fakulteta.. :shock:

kad smo već kod agronomije,evo jutrošnja slika polja lucerne Agronomskog faksa,prekoputa KBC Dubrava..

DSC00750.jpg

Da to nije Dinamov stadion? ;)

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
pa čuj,s obzirom na iše koje su padale,sumnjam da bi dinamov stadion izgledao bolje nakon jednog poluvremena.. :D

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
TOMO VINKOVIĆ kaže:
imenjače evo ti ovde sve o zanimanjima,uđi u upitnik-imaš 33 pitanja,kad odgovoriš reče ti koja su zanimanja za tebe. ;)

http://mrav.ffzg.hr/zanimanja/

HVALA, HVALA, HVALA...

Rješio sam upitknik i izbacio mi je večinom mehaničare i takve škole. Primjeri su:mehaničar za polj. strojeve, mehaničar za ind. strojeve, oko nafte nešto i tako. Ja sam se bio malo zagrijo za mehaničara industrijskih strojeva, ali nažalost toga nema u okolici. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Još sam malo gledo sto se tiče mehatronike i toga i razmišljam o školama kojim postajem tehničar. Eto, to sam sad malo gledao i sad mi je malo lakše. Još ču čitati i tražiti i mislim da če uskoro pasti odluka. nadam se

Z

zetor proxima

Guest
sta mislite oce me primit u sumarsku skolu ako imam34 od potrebnih 36 bodova sad sam zavrsio 8 raz. i za tjedan dana imam upise

plz recite :| :| :| :| :| :| :| :|

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
zetor proxima kaže:
sta mislite oce me primit u sumarsku skolu ako imam34 od potrebnih 36 bodova sad sam zavrsio 8 raz. i za tjedan dana imam upise

plz recite :| :| :| :| :| :| :| :|

ako neće biti puno boljih kandidata, odnosno sa većim bodovima, upisat češ sigurno, a možda budeš i prvi ispod crte ;) :D
Sve ovosi koliko učenika primaju, te koliko če se uopće prijaviti za to zanimanje, ako vas nebude previše boljih, upisat ćeš, SRETNO :!: :!: :mrgreen:

Z

zetor proxima

Guest
ma ja sam upiso soboslikara u vinkovcima bas i nisam odusevljen al me ipak stari nagovorio jel kad polozim majstorski ispit mogu sa burazom otvorit firmu

V

vedo

Guest
riješio sam ovaj kviz od 33 pitanja,i ispalo mi je građevinski tehničar,geometar,poljoprivredni tehničar,inžinjer aviajcije i sl.;inače idem u srednju građevinsku,pa bih je preporučio i ovim neodlučnim

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
EVO MARKO OVAKO ! moja sestra je išla u gimnaziju i sad je u zagrebu i studira turistički menadžment ! ja ti kažem jest da je teško ali idi u gimnaziju ako želiš studirati jer ako prođeš gimnaziju možeš svugdje na fax upast :D eto i od mene !

D

dgeceg

Guest
vedo kaže:
riješio sam ovaj kviz od 33 pitanja,i ispalo mi je građevinski tehničar,geometar,poljoprivredni tehničar,inžinjer aviajcije i sl.;inače idem u srednju građevinsku,pa bih je preporučio i ovim neodlučnim
gdje ideš u građevinsku školu? pitam zato kaj i ja idem u građevinsku školu

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
TOMO VINKOVIĆ kaže:
imenjače evo ti ovde sve o zanimanjima,uđi u upitnik-imaš 33 pitanja,kad odgovoriš reče ti koja su zanimanja za tebe. ;)

http://mrav.ffzg.hr/zanimanja/

evo moj rezultat:
Naftni rudari
Vatrogasci
Tesari
Brodski časnici
Zrakoplovni mehaničari
Zanimanja u oružanim snagama
Piloti
Strojovođe
Manevristi, rukovatelji manevrom i kočničari
Mehaničari poljoprivrednih strojeva
Brodomehaničari

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
Evo i ja od znatiželje riješio ovaj upitnik, a rezultat je sljedeći:
# Telekomunikacijski monteri i tehničari za telekomunikacije
# Zrakoplovni mehaničari
# Mehaničari poljoprivrednih strojeva
# Brodograđevni tehničari
# Tehničari za elektrostrojarstvo
# Poljoprivredni tehničari
# Operatori procesnih postrojenja u naftnoj industriji
# Rudarski inženjeri
# Tehničari za elektroenergetiku
# Drvodjeljski tehničari
# Instalateri grijanja, hlađenja i klimatizacije
# Tesari
# Automehaničari

Napomena: studiram geodeziju :D

V

vedo

Guest
dgeceg kaže:
vedo kaže:
gdje ideš u građevinsku školu? pitam zato kaj i ja idem u građevinsku školu

ja idem u Tuzlu(BiH).Koji si smjer upisao

Na vrh