Moja je susjeda, "bankarica" još ne tako davno tu hodala na rafting. Doma si složila đakuzi, a onda ju napustila djeca, pa banka uzela kuću, pa otišao od nje i muž. Nesta bankarenje, nesta rafting, nesta đakuzi nesta i muž da ju "zgazi"... Koje su to priče bile poslije raftinga, koji su to bili doživljaji, sad se špancira več mjesecima gradom kak muha bez glave... Rafting, rafting i švicarci... Ah kužim da mi je vručina vudrila v glavu.
PS
Tam je negdje nayelje Zablatje, sjetim se tipa koji je nosio na ramenu fosnu 4m dužine, ja sam ga prepoznao i zatrubio mu kao pozdrav. On se okrenuo s fosnom, kak Čarli Čaplin z lojtrom 😵😂🤣. Jedva sam vraga zbegel z autom, vozili smo tom cestom. Tako smo se pozdravljali i grlili iza toga da su ljudi valjda mislili da smo pederi. A mi smo samo cca 5-6 godina vozili utrke s autima. On je u Zablatju doma... Vidim škodi mi vručina jer 33,5 je u hladu malo prije očitao naš unuk i pobjegao natrag u nutra.
Moram priznati da su ti krajevi Lijepe naše prelijepi za oko. Ali, meni bi tamo bilo teško živjeti, nije to v"araždinska graba"...