• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Sinovima se tak dopada da su godišnje najmanje jedanput, a često i nekoliko puta tam.
A kak netko mora i doma biti, tu "pogodnost" obično ja dobijem. :(

Driver

Član
Tu od
26 Srp 2013
Poruka
396
Bledsko jezero mora biti lijepo kad je na njemu jedini Slovenski otok, Salu na stranu Bled je prelep i posjetim ga barem 15 puta godisne povodom posla. Ima nesto magicno u tom kraju. Isti osjecaj imam kod nas na Plitvicama.

Posljednje uređivanje:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Ovak je to danas iz moje avlije(dvorišta):icon_e_biggrin:
P1010319.jpg

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Jedna jucerasnja

Prilozi

• IMG_20171230_095134_1.jpg
    IMG_20171230_095134_1.jpg
    18.6 KB · Pregleda: 112

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Ideja je super. Dalo bi se. Razmišljal sam o tome, samo za to treba biti nekaj mlađi. Meni je sad prioritet pripremiti vječni dom na mežnarevoj njivici (groblju) tak da djeca nemaju još te brige kad ja otiđem.
Položaj je super, za dovesti struju bi trebalo dosta investirati, ili nabaviti solarni sistem kaj opet nije baš bagatela. Veći problem od toga je voda. Trenutno ne postoji nikakav način osim dovoženje u cisternama.
No ako bi neki od sinova zagrizel da se to sredi, ja bi mu s radošću pomogel koliko najviše mogu.

Kad sam prije 5-6 godina taj voćnjak dobil u posjed, cijeli je bil ovak zarašten.
slika003

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Žena i ja kad smo bili tamo na medenom mjesecu jeli smo ko da u životu nismo vidjeli hranu,a i 15 vrsti jela je bilo u ponudi..tanjuri puni kao da piramide od hrane imamo na njima..strašno bilo za vidjet:)

Na vrh