• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ovi ribiči budu izvadili baš i zadnju ribicu, koliko ih ima. (Ja nisam ribič :), dok su kolege nekada na terenu pecali pastrve, ja sam umjesto njih dežurao, ali zajedno smo ravnopravno jeli 👌(y);) , oni su cijenili moj doprinos za njihovo pecanje, a ja njihove slasne zalogaje)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ovo su slike na brzinu, iz vožnje, kroz zamazanu šofer šajbu. Podsjećanje na zadnju proljetnu zoru ove godine
@iwanho: Hvala, nema na čemu. Bil je put do KC bolnice :(

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
Ovo su slike na brzinu, iz vožnje, kroz zamazanu šofer šajbu. Podsjećanje na zadnju proljetnu zoru ove godine
@iwanho: Hvala, nema na čemu. Bil je put do KC bolnice :(
:( :( :( Nadam se da bu brzo sve ok.

• Like
Reactions: ZJ

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
Jučer sam prvi put bil na Učki. Šteta kaj zrak nije bil čisti (pustinjski pijesak).

IMG_20210622_101048.jpg IMG_20210622_102037.jpg IMG_20210622_102335.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh