• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
A neznam ja ko je koga zaboravio, jer da tebi odgovara u prašinu našao bih ti njega, ali ok ti si ionako na odmoru stoga uživaj.

• Haha
Reactions: ZJ

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
A neznam ja ko je koga zaboravio, jer da tebi odgovara u prašinu našao bih ti njega, ali ok ti si ionako na odmoru stoga uživaj.
Bit će da ga tražim po krivim poljima 🧐😂😂😂

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,259
Do ivanca, pa u mjesto prigorec mi se čini. Tamo ima veliki parking za ostavit auto.
Po pionir stazi smo išli gore, po konju dolje. Dosta zahtjevno, bolje nego Klek.
Evo i nekih podataka

Prilozi

• Screenshot_20210801-141533_Pedometer.jpg
    Screenshot_20210801-141533_Pedometer.jpg
    21.4 KB · Pregleda: 10

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Hm hm...no dobro ne pretjerujmo...Klek je van konkurencije...😉😉😉

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,259
Klek je do planinarskog doma lakši od ivančice po konju..
Dalje do vrha je u svakom pogledu teži,a i pogled je ljepši na kleku 😉

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Klek je do planinarskog doma lakši od ivančice po konju..
Dalje do vrha je u svakom pogledu teži,a i pogled je ljepši na kleku 😉
Možda to ipak i nije prava istina, kamo si ti zapravo gledao s vrha Inanščice / Ivančice???
Što vidiš dok se okreneš oko sebe na vrhu Kleka, a što vidiš dok se okreneš na vidikovcu na vrhu / Ivančice? Daj malo slikovito opiši, molim te.
Hm hm...no dobro ne pretjerujmo...Klek je van konkurencije...😉😉😉
Što bi ti ipak mislio i rekao, da si se jednom popeo, na primjer na vrh Pece, u Sloveniji? ;)

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,259
Slike i slikovito objašnjenje ne mogu dočarati taj osjećaj koji se u meni probudio u tim trenucima. Ja sam to doživio i kažem da je tako.. To mi ne može niko osporit 😉
Kad dođem opet na neki vrh i pogled bude bolji nego na Kleku, ja ću to već tad znati 😎

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
918
Do ivanca, pa u mjesto prigorec mi se čini. Tamo ima veliki parking za ostavit auto.
Po pionir stazi smo išli gore, po konju dolje. Dosta zahtjevno, bolje nego Klek.
Evo i nekih podataka
Do vrha se ne može autom pošto sa sobom vodim gospođu koja ne može dugo hodati?

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Jednom sam bio u podnožju Triglava.Toliko je visok da ide nebu pod oblake i nevidiš mu vrh-kraj. Pa sad misleći i da se popnem na vrh Triglava, što bih vidio,....oblake oblake i oblake.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Pa sad misleći i da se popnem na vrh Triglava, što bih vidio,....oblake oblake i oblake.
Ali ja kad bih se mogao popeti, ja bih se popeo, i bez obzira na pogled bilo bi mi zadovoljstvo.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,997
Jednom sam bio u podnožju Triglava.Toliko je visok da ide nebu pod oblake i nevidiš mu vrh-kraj. Pa sad misleći i da se popnem na vrh Triglava, što bih vidio,....oblake oblake i oblake.
Jesi možda bio u planinarskom domu Kredarica? On je otprilike na cca 2500m nadmorske visine, ali je krasan pogled baš sa tog dijela, posebno ako je jasno vrijeme.

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Jesi možda bio u planinarskom domu Kredarica? On je otprilike na cca 2500m nadmorske visine, ali je krasan pogled baš sa tog dijela, posebno ako je jasno vrijeme.
Ne nisam bio .Bio sam baš u podnožju Triglava, ogroman je.....

Najnoviji postovi

Na vrh