- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,906
Valjda Vice zaboravio na mene,nisam nimalo ljut na njega 😂😂😂mtd001 ja mislio da si ti na žetvi na kombajnu negdje
Valjda Vice zaboravio na mene,nisam nimalo ljut na njega 😂😂😂mtd001 ja mislio da si ti na žetvi na kombajnu negdje
Bit će da ga tražim po krivim poljima 🧐😂😂😂A neznam ja ko je koga zaboravio, jer da tebi odgovara u prašinu našao bih ti njega, ali ok ti si ionako na odmoru stoga uživaj.
Evo nas u polju,navrati 😉mtd001 ja mislio da si ti na žetvi na kombajnu negdje
Već neko vrijeme se tjeram otići tamo... Odakle je najbolje i najbliže doći autom?Današnji izlet 😉😎😎
Možda to ipak i nije prava istina, kamo si ti zapravo gledao s vrha Inanščice / Ivančice???Klek je do planinarskog doma lakši od ivančice po konju..
Dalje do vrha je u svakom pogledu teži,a i pogled je ljepši na kleku 😉
Što bi ti ipak mislio i rekao, da si se jednom popeo, na primjer na vrh Pece, u Sloveniji?Hm hm...no dobro ne pretjerujmo...Klek je van konkurencije...😉😉😉
Do vrha se ne može autom pošto sa sobom vodim gospođu koja ne može dugo hodati?Do ivanca, pa u mjesto prigorec mi se čini. Tamo ima veliki parking za ostavit auto.
Po pionir stazi smo išli gore, po konju dolje. Dosta zahtjevno, bolje nego Klek.
Evo i nekih podataka
Ali ja kad bih se mogao popeti, ja bih se popeo, i bez obzira na pogled bilo bi mi zadovoljstvo.Pa sad misleći i da se popnem na vrh Triglava, što bih vidio,....oblake oblake i oblake.
Jesi možda bio u planinarskom domu Kredarica? On je otprilike na cca 2500m nadmorske visine, ali je krasan pogled baš sa tog dijela, posebno ako je jasno vrijeme.Jednom sam bio u podnožju Triglava.Toliko je visok da ide nebu pod oblake i nevidiš mu vrh-kraj. Pa sad misleći i da se popnem na vrh Triglava, što bih vidio,....oblake oblake i oblake.
Ne nisam bio .Bio sam baš u podnožju Triglava, ogroman je.....Jesi možda bio u planinarskom domu Kredarica? On je otprilike na cca 2500m nadmorske visine, ali je krasan pogled baš sa tog dijela, posebno ako je jasno vrijeme.
Može se.. Ima cesta do vrha, blizu staze Mrzljak mi se čini da počinje cestaDo vrha se ne može autom pošto sa sobom vodim gospođu koja ne može dugo hodati?
Kolega, kam iz onog raja na zemlji na taj pijesak i vrućinu? Tu se sigurno ne čuje ni brundanje medveda koje liječi dušu (brundanje Ursusa)Ja sam narednih dana u Metkoviću. Ima li koga u blizini?
View attachment 39592