Perko
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Velj 2020
- Poruka
- 407
Zidari zidaju a fasade rade fasaderi😉Jesam, svi su došli doma a ja sad sam na more, ja i dva bosanca delamo fasadu, dvorim zidare 🤭
Zidari zidaju a fasade rade fasaderi😉Jesam, svi su došli doma a ja sad sam na more, ja i dva bosanca delamo fasadu, dvorim zidare 🤭
A vidi chemtrailsa... Sjeća li se više itko normalnog plavog neba?View attachment 39691
... Danas, odlazak doma iz njive.
Evo spremio ja nekoliko komadića:A vidi chemtrailsa... Sjeća li se više itko normalnog plavog neba?
a treba to onda još i popušitiKak je cukrena njegova dolina!
Koji traktor i strojevi trebaju za to obraditi!INDEX VIDEO Zadarska policija otkrila plantažu marihuane veličine 10 hektara
Zadarska policija otkrila je veliku plantažu marihuane veličine 10 hektara u Islamu Grčkom. Zemljište na kojem je posađena ova biljka u vlasništu je Republike Hrvatske, a sumnja se da je 58-godišnji hrvatski državljanin tijekom svibnja 2021. zasadio preko 20 000 stabljika konoplje. Prosječna...www.index.hr
ovo je za razmisliti! Koliko si sad zgubil?.............. ja ga osobno poznajem, i znam tu lokaciju,...........
Pola...ovo je za razmisliti! Koliko si sad zgubil?
Pitaj Vicu za tog lika, ja sam svoje pare izvukao.Viduka,mogli ste ti i Vice njemu u žetvu 😉😂
Ja mislil da budeš priložil sliku poljaNije baš oduševljen njime 😉😂