• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Nezaboravan mi prijatelj Slavko nikad se nije vratio:
Slavko Šantek 2.jpeg
(Fotografija je iz 24 sata, nije moje vlasništvo.)
Moja je supruga pričuvala njegov "kalašnjikov" prije njegovog polaska u nepovrat, u Vukovar, pokraj policijske uprave u VŽ, ja i on smo popili naše zadnje zajedničko pivo. Nikada se nije vratio.
I moj susjed Dragutin, a niti prijatelj Božo iz Međimurja se nisu vratili iz Vukovara. (Sve naši VŽ policajci). Mnogo je mojih poznanika prošlo kroz logore iza pada Vukovara, "došli su doma tiho i nisu htjeli pričati o paklu" koji su prošli. Bio sam na liječenju u VŽ toplicama, tamo je bio i jedan branitelj kojeg je brat donio kao malu bebu, na rukama, poslije razmjene, a na tijelu nije imao gdje mu nije bila spaljena koža, mučen je bio gašenjem opušaka cigareta na njemu...
Teško razumu za vjerovati da se sve to zbilo...

Posljednje uređivanje:

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Bome je,kod mene -5,ko da je snijeg opal,teškom silom sam otišel na posel u 5 i 15🥶

Najnoviji postovi

Na vrh