• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,398
@Frenki F3 "kuhan i pečen". Od tebe "kuhanog" radije bi ja ispod Kalnika konzumirao vojnički grah, ili nekakvi gulaš, makar kvaliteta im se opako srozala i tu i na Grebengradu...
Isto tako od "pečen" u obzir bi došel samo kostanj / kesten za one koji me teže razumiju. Nisi ti više ni odojak za pečenku, bez uvrede molim 🙃🫣😇🤣.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,015
Nisi ti više ni odojak za pečenku,
Više za mast i čvarke :ROFLMAO:

bez uvrede molim 🙃🫣😇🤣.
Maa, kakve uvrede, savršeno se razmemo:ppozdrav:
Nego, imam tu par ispenjanih smjerova u stijeni, a bilo je i sunca a bome i znoja kad sam na par zafrknutih mjesta Elvisa glumil kad nogice zadrhću:hahah:

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,584
Malo sam danas popodne skoknul pod stari grad.
Taman kad sam došel sunčeko se sakrilo iza oblaka, malo je i puhalo, ali nema veze, bilo nam je lepo.

Kako je sad lijepi,kad sam ja zadnji put bio tu,taman su skidali bršljan,i stabla pilili,neki alpinisti na špagama

Najnoviji postovi

Na vrh