• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,414
@Frenki F3 "kuhan i pečen". Od tebe "kuhanog" radije bi ja ispod Kalnika konzumirao vojnički grah, ili nekakvi gulaš, makar kvaliteta im se opako srozala i tu i na Grebengradu...
Isto tako od "pečen" u obzir bi došel samo kostanj / kesten za one koji me teže razumiju. Nisi ti više ni odojak za pečenku, bez uvrede molim 🙃🫣😇🤣.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,591
Malo sam danas popodne skoknul pod stari grad.
Taman kad sam došel sunčeko se sakrilo iza oblaka, malo je i puhalo, ali nema veze, bilo nam je lepo.

Kako je sad lijepi,kad sam ja zadnji put bio tu,taman su skidali bršljan,i stabla pilili,neki alpinisti na špagama

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,063
Ja kad god dolazim na semafor (inače sam imal tu sreču da je uvijek bilo crveno) sjetim se dragog mi forumaša. Kak su ugradili one usporivače prometa u nijh kaj te zaustave ma kakvom brzom dolaziš i senzore da si stal, ja ih zaobilazim u širokom luku. Radije se vozim šumom nego drumom...
@ZGseljak ti s tim nemaš ništ, ali tak je. Nekad su ubrzavali promet, a danas ga koče.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,348
Katastrofa kaj radiju s tim semaforima....po Zagrebu svako malo slučaj da kad semafor ne radi je manja gužva nego kad radi

Najnoviji postovi

Na vrh