• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,968
Snimam tam bas na toj poziciji sa camcom..iznad i ispod praga...a sami prag i kamenje sa dronom i laserom... poznam dobro i lijevu i desnu obalu tam...
Nisam bil odmah 100% jer je dosta visoka voda...ja dok idem tam je niski vodostaj pa se cijela kaskada jako dobro vidi...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,920
Samo nemoj pitati gde to je jer ja mislim da je to Veruda u Puli?

E da, trebal sam i ja danas biti u Savudriji ali se izjalovil plan. Biče, možda drugi tjedan. Jedva čekam i ja malo prst umočiti...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,920
A jebi ga. Kad ti samo mečeš slike iz nekih luka i marina a znaš da imam prijatelja kaj ima brod.... metni neku iz unutrašnjosti, tam nisam doma :ROFLMAO:

Najnoviji postovi

Na vrh