• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,589
Znam, čitam, pratim povijest...jer tko ne zna povijest, osuđen je ponoviti ju
Između ostalog, slušal sam susjede koji su (jedva) preživjeli križni put... Najmanje dvojica su bili iz mojeg sela, a koliko samo sela ima...

Pa kaj Joža nije bil naš čovek z Zagorja?
Joža Broz je bil z Zagorja...ali Tito je bil Rus ili Poljak...uglavnom nije ista osoba

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,913
Ma ja govorim o onome našemu Joži. O onome kaj je kak dečec pojel kuhanu svinjsku glavu i posle mu je bilo zlo. Nisem ja za ruse. Ti rusi su sami pijanci. Od one votke su čistam ponoreli. Nema im pomoći.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,589
@lijeskakc ... uljepšane priče za pučkoškolce...koje su nam podvaljivali dok smo bili mali...
A i ti se svačega sjećaš... :ROFLMAO:

• Like
Reactions: H&S

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,069
...od najvećeg zločinca na našem prostoru...
Moj deda po mami je bil na križnom putu (zato ja između ostalog nisam mogel vu vojski napedovati, za menom je išla plava kuverta o nepodobnosti). Deda Međimurec, od mojeg šogora je robijal za vrijeme Tita na Golom otoku, i on je taj koji je devedesetih, pred VŽ kirurgijom izrekao rečenicu: To je napravljenu vu onome mraku, jebi mu vrag mater ko je vužgal svetlo.
Moj deda i baba po ocu su se vrnuli iz pečalbe iz Argentine, tu su kupili praznu hižicu, iz koje su Drageca i familiju otpeljali Ustaše u Jasenovac, nepovratnu kartu su im dali.

U povijesti pobjednici pišu uđbenike. Uvijek su neki bili za krivu stranu.
Tito je svoj status potvrdio dok je umro. Pristnost svjetskih državnika govori i svjedoči više od bezbroj šupljih rečenica i teorema.
Tito je s partizanima bio na pravoj strani povijesti, a Hitler, Pavelić, Musolini i takvi kvislinzi na krivoj strani povijesti. To je moje mišljenje, moj stav i nikada ne budem mislio drukčije.
Lp

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,589
Tito je svoj status potvrdio dok je umro. Pristnost svjetskih državnika govori i svjedoči više od bezbroj šupljih rečenica i teorema.
Tito je s partizanima bio na pravoj strani povijesti, a Hitler, Pavelić, Musolini i takvi kvislinzi na krivoj strani povijesti. To je moje mišljenje, moj stav i nikada ne budem mislio drukčije.
Lp
Ti, koje hvališ, su pobili pol milijuna, uglavnom Hrvata, samo na križnom putu.
Za mene i moju familiju bude uvijek zločinac, kaj god ko rekel.
Ljudi su poslije rata govorili o preokretu, a ne oslobođenju...to govori više od svih svetskih licemjera, koji su tam bili.

• Like
Reactions: H&S

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,913
20131123_172232.jpg
Evo da ja ubacim jednu iz Afrike kaj mi bude post u skladu sa temom. A ve da još velim ovo-meni je narančasti napravil više lošega nego gore imenovani. Od sutra bum više plaćal umetnjaka, gorivo, plina, struju, kolomaz....A o tome nitko ne govori. On je gospodin narančasti. To je ono kaj je danas i čeka nas sutra. To nam je život. Od povijesti se ne živi i nemremo ju mijenjati. Gda smo mogli onda smo čkomeli.

Posljednje uređivanje:
  • Like
Reactions: ZJ

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,992
Moj deda po mami je bil na križnom putu (zato ja između ostalog nisam mogel vu vojski napedovati, za menom je išla plava kuverta o nepodobnosti). Deda Međimurec, od mojeg šogora je robijal za vrijeme Tita na Golom otoku, i on je taj koji je devedesetih, pred VŽ kirurgijom izrekao rečenicu: To je napravljenu vu onome mraku, jebi mu vrag mater ko je vužgal svetlo.
Moj deda i baba po ocu su se vrnuli iz pečalbe iz Argentine, tu su kupili praznu hižicu, iz koje su Drageca i familiju otpeljali Ustaše u Jasenovac, nepovratnu kartu su im dali.

U povijesti pobjednici pišu uđbenike. Uvijek su neki bili za krivu stranu.
Lp
Kolega ,,plus,,, svaka čast za tvoj komentar,,,tu je sve rečeno,,,

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,069
Ti, koje hvališ, su pobili pol milijuna, uglavnom Hrvata, samo na križnom putu.
Za mene i moju familiju bude uvijek zločinac, kaj god ko rekel.
Ljudi su poslije rata govorili o preokretu, a ne oslobođenju...to govori više od svih svetskih licemjera, koji su tam bili.
Umoran sam i neda mi se istraživati brojke koliko su na ovim prostorima "za život uskratili" nacisti, fašisti, ustaše i svi takvi.
Jesu li i partizani pucali, ubijali, pa jesu, u ratu se priznaju samo pobjednici, (primjećujem da trenutno jako voliš Trumpa i njegovu miroljubljivu nobelovski mirotvornu politiku. Zaboravljaš da su se ameri povukli podvijena repa iz Vijetnama, pa Afganistana...)

"Svi tadašnji svjetski lideri koji su došli Titu na sprovod su za tebe licemjeri." Po tome, samo je tvoj stav ispravan, točan, a ako želiš realno, svjetski, svima njima niti sam ja, a nisi im bome ni ti nikome bitan.
Ne bu pomoglo ni još 10 tomsona u ustašizaciji HR, ni Keleminci ni vragi ni marki. Večina ljudi zna povijest i istinu, zato dragi moj @ZJ naj se tolko fpirati, živcirati, ustašama i njihovom pokretu je mjesto u ropotarnici povijesti, a Tito je s antifašistima na u svijetu ispravnoj strani povijesti.
Ja i ti smo nebitni, pusti povijest neka sudi.

Najnoviji postovi

Na vrh