• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,610
Vidim da ima lijepu klasičnu instrumentnu ploču, s pravim kazaljkama (y)
Ne podnosim one vrištave ekrane na tom mjestu.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,672
Samo na slikama
Kao klinac sam se sa tatom vozio u starom tam 110 i to se neda zaboravit
Krov čisti lim ko u pećnici, a zimi jakna u kabini, zatvaraj rešetke ispred za malo grijanja.... Neopisivo
U kabini vičeš, uzbrdo 20,nizbrdo 15 km

Nemožeš objesnit čar, tko nije probao, ali bio je gušt, samo da se putuje

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,610
Ma briga me za tog (s)tvora, uživaj si z njim ak ti je toliko drag...

Zamorno je gledeti zaslon ispred sebe, previše ometa pogled svojom blještavošću.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,096
Ajde, ajde mišu, priznaj da te strah :hahah: naravno, zaslona :ROFLMAO:

Slažem se s tobom ali studije (a ti knjige i studije cijeniš više od prakse) su pokazale da virtualni kokpit ima veču preglednost i sve informacije su u vidnom polju.
Kod mene je osvjetljenje instrument table skoro na minimumu, a mob ako je upaljena aplikacija za kamere bude okrenut naopako.
Naravno, ako neznam kam idem prisiljen sam blejati u televizor da se ne zgubim jer ovo kaj ona pripoveda mi nije jasno ponekad.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,610
Studije mogu pokazivati kaj god hoće, za sebe znam kaj mi je bolje i kaj mi manje smeta.
Kad god mogu birati auto, odabirem starije generacije, bez tih sr..nja, sa žaruljama naprijed, jer od led-a niš ne vidim. Dost mi je buljenja u zaslone cijele dane radi posla...
Naravno, osvjetljenje na minimumu, pogotovo po magli i slično.
Istina, imam jednoga s zaslonom, ali taj je zeleni i stoji na sredini vozila, pa nije direktno u pogledu...ali ne smeta ko ovi šareni.

Najnoviji postovi

Na vrh