• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,131
Joj @MUHA zavidim ti, al uskoro i ja idem do Zadra
Onda bum ja zavidel tebi :ROFLMAO:
Mislim da bum moral pobeči podvijena repa, sutra vele talambas a ja sam sa drljom....
Bum razmisl još.

Muha,, gdje bi ti bio kraj,, sa tim izvrsnim fotkama,, ako bi preskočio tu granicu,,, između nas,,mislim na onu geografsku,,,,stvarno su ti fotke,,,a nesumnjam da nisu tvoje,,,ono parexselans,,, i ako preskočiš tu famoznu granicu,,,poslikaj i ovamo toga,,i objavi,,,a da ima se čega poslikati,,,zasigurno ima,,,
Danas sam te se puno puta sjetil. Znam da je tvoja zemlja puna behara u ovo vreme ali ni nas nije alah sparal kad je delil ljepote.

Najnoviji postovi

Na vrh