• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,539
Cijenjena ekipo, prosil bi lijepo ak može mala sugestija o Dugom Otoku, kaj posjetiti najbitnije u 10 dana. Imam neke vizije za istraživanja, al znam da pojedini članovi imaju D. Otok u malom prstu pa da se malo informiram iz prve ruke. Pozicija nam je uvala Dragove ( Dumboka), dakle bliže Božavi, nije neka sredina al meni nebitno, vjerojatno furamo bicikle...
Hvala unapred na odgovorima

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,880
Cijenjena ekipo, prosil bi lijepo ak može mala sugestija o Dugom Otoku, kaj posjetiti najbitnije u 10 dana. Imam neke vizije za istraživanja, al znam da pojedini članovi imaju D. Otok u malom prstu pa da se malo informiram iz prve ruke. Pozicija nam je uvala Dragove ( Dumboka), dakle bliže Božavi, nije neka sredina al meni nebitno, vjerojatno furamo bicikle...
Hvala unapred na odgovorima
Veli Žal, Sakarun, plaža Lopata. Dve vure plafon sunčanja, ali preporučam auto jer te tam sunce opali kaj ti ni Ljeskina barokomora ne pomogne.
Dragove potkop meni odlična jer ima hlada.
Uvala Ripišče, mala, divlja, ali slatka plažica.
Svjetionik Veli Rat, gužva ali fora za običi. Nisam dalje od kampa išel jer je bila gužva a u onoj zimskoj turi nisam stigel.
Špilja strašna peč me se nije baš dojmila ali vama bu možda ok.
Crkvica Mala gospa, prekrasna mala crkvica u kojoj možeš milodr ostaviti jer je otvorena, sa lijepim pogledom na okolne otočiće.
Fort Grpaščak i Telaščica obavezno. Autom do dole, a dalje bajkom i na vidikovce pjehe jer samo bajkom tak daleko.... neznam, meni bi to bilo problem.
Kupanje u jezeru Mir, neznam, mene nije privuklo.
Vjerujem da ti se bu dopalo najviše u parku prirode. Vidikovci i šetnja po rubu stjena sa pogledom na otvoreno more.....samo kaj je sezona pa bi mogla i gužva biti.
Trajekt je u Brbinju u pol deset, znači ti na ulazu u Telaščicu moraš biti prije njega i to dole na parkingu prije rampe.... i pazi na zmije ;)
Sali, Zaglav, Žman, Solne, Božava... sela za kavu popiti ili nekaj pojesti. Dučan imaš u Božavi, u Salima i ja neznam jel ima još koji. Ponesi sa sobom večinu jer tam kupiš samo osnovno i to ako ufatiš na vreme....

Očekujem od tebe koju slikicu skrivenog a lako dostupnog mjesta koje nisam posjetil jer meni je na Dugom svugde lepo, pogotovo kad nije u sezoni pa nema turista....

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,539
Hvala MUHA, nisam ni sumnjal u tvoju stručnost po pitanju D. Otoka.. Puno mi znači opis iz prve ruke (y)
Naravno da bum slikal koju. GO mi počinje početkom 8 mj.
:ppozdrav:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,880
Kolko sam ja stručan otom potom. Ja sam bil 3 ili 4 puta i uvijek vezan plovidbenim redom tak da to nije ni blizu tvojeg ljetovanja od 10 dana.
Vjerujem da postoji puno više od onog kaj sam ja nabrzaka prošel i videl. Pošto znam da ti voliš pješačenje i planinarenje za tebe tam ima posla jer otok je stvarno ogroman.
Ja volim malo prošetati, ali ne baš predaleko, a pogotovo ne po sunčini.

Uživaj, meni je bilo najljepše ove godine krajem 3 mjeseca kad sam bil.
Nema ljudi, mir i za moj pojam idealno vrijeme... ko to more platiti....

Najnoviji postovi

Na vrh