• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

vikendpoljo

Iskusan lik
Tu od
2 Tra 2023
Poruka
210
1000001000.jpg

Dunav još nije presušio

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,233
Muha,,,ako se budeš vraćao kroz Travnik(ma nije zbog diplome,,,:hahah:)onda da popiješ kahvu kod mog imenjaka na Plavoj Vodi,,važi,,ja plaćam ceh,,:ppozdrav:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,244
Ako pada Travnik, pada i Tuzla ;) Ali za to mi treba više od jednog dana.
Mene nije sram reči da sam tam diplomiral, i to još u vreme kad se taj grad samo Borcom ponosil, još ni znali nisu da odmah do poligona na kojem je moja diploma zaslužena bude kampus....
A Plava voda, kročila je i tam moja šapa dok smo se sa starog minareta spuštali prema Hariju.
Nisam znal da ti je imenjak gazda (y)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,244
U Drnišu nije bilo pršuta, a Drniški vinogradar nam je ponudil da moremo biti radnici u berbi pa smo utekli na Tvrđavu Prozor u Vrlici.

A od tamo na izvor rijeke Cetine.
Prijatel Leska, ni to kaj misliš mada je navodno to veliko duboko vrilo.....
Prva slika je sa interneta, samo za Lijesku.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,244
Brodič smo zadnji uspeli uhvatiti za otok Visovac.
Ebi ga, sezona je gotova i oni bi išli kuć.

Najnoviji postovi

Na vrh