• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,406
Frenki jel ste vidjeli dok sam vam mahnul
Jel prva slika iz vidikivca?koji je srušen
Prva slika bi ti mogla biti sa poligona za poljetanje paraglajdera

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,711
Frenki jel ste vidjeli dok sam vam mahnul
Bilo puno ekipe danas, dan prekrasan, taman za prirodu...eh, kad smo gospođa i ja prohujali zapadnim grebenom nisam se sjetil da bi mogel sresti i kojeg forumaša, baš bi mi drago bilo da smo se sreli. Drugi put šaljem unapred kud se krećem... :ppozdrav:
Prva slika bi ti mogla biti sa poligona
blizu, to ti je prvi vidikovac kad kreneš zapadnim grebenom, nemreš ga fulati jer te jednostavno vabi:)

Inače sam danas imal ozbiljan poziv za Julijce, uspon na Prisojnik od Vršiča, trebal sam samo sjesti u auto ( ko putnik) i gas. Al sam odustal i posvetil dan svojoj gospođi i nije mi žal.. Nekad bi mi bilo, al nije sve u vrhovima, nekad treba život posvetiti "malim" stvarima koje mi sve više fale kak starim...

Najnoviji postovi

Na vrh