Frenki jel ste vidjeli dok sam vam mahnulDanas laganini, odmor za dušu kalničkim grebenom...
View attachment 94493 View attachment 94496 View attachment 94491
Prva slika bi ti mogla biti sa poligona za poljetanje paraglajderaFrenki jel ste vidjeli dok sam vam mahnul
Jel prva slika iz vidikivca?koji je srušen
Bilo puno ekipe danas, dan prekrasan, taman za prirodu...eh, kad smo gospođa i ja prohujali zapadnim grebenom nisam se sjetil da bi mogel sresti i kojeg forumaša, baš bi mi drago bilo da smo se sreli. Drugi put šaljem unapred kud se krećem...Frenki jel ste vidjeli dok sam vam mahnul
blizu, to ti je prvi vidikovac kad kreneš zapadnim grebenom, nemreš ga fulati jer te jednostavno vabiPrva slika bi ti mogla biti sa poligona
Lisac, pročital si ti članak o priči koja je kružila tam negde 70-tih.Al sam odustal i posvetil dan svojoj gospođi
Da al mislim da je tsj izvor u Apatovcu?Lisac, pročital si ti članak o priči koja je kružila tam negde 70-tih.
Da su bili seljaki malo pametneši mogli su imati malo Međugorje na kučnom pragu
![]()
Bile su zaluđene: Na izvoru pod Kalnikom pile su najseksi žene
DOGODILO SE NA DANAŠNJI DAN Vodi se pripisivalo gotovo čudesno djelovanje na vitalnost, ljepotu i libido, a oko izvora su se stvarale velike gužvewww.24sata.hr
Je, u Brocu kak bi uni rekli.Da al mislim da je tsj izvor u Apatovcu?