• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
501
Kak sam čul dvaput je zvlekel drva van ,a kak je dobro islo izgleda da je išel spustiti se na rikerc da se ne mora vrteti.Zadel je nekaj sa prednjim kotaćem kaj ge je smotalo pod breg i prehitil se .

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
501
Sve informacije su mi zasad iz treče ruke,misim da je mali fergić bez kabine i zaštite.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Videl sam to tam '87...88., na Cvjetnom u ZG - u.
Novi YUGO 45 stajala je na cigli a, a nestala su 4 kotača s Alu felga a... Par dana prije, isti je auto bil na njima.

Zamisli kakva je tek jagma za takvim dijelovima Fiat Multiple.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Slika govori k'o tisuću riječi... :unsure: 20210906_164204.jpg

Štihaća je još iz ranih 40-ih...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Je, samo to je kvaliteta kakve više nema...a na alat se oduvijek pazi pri nama. Neki bi rekli da se ne radi z njim, ali to baš nije točno.

gasans

Član
Tu od
25 Ožu 2017
Poruka
51
Je, samo to je kvaliteta kakve više nema...a na alat se oduvijek pazi pri nama. Neki bi rekli da se ne radi z njim, ali to baš nije točno.
Sto nisi nasadio ponovo na staru.

Najnoviji postovi

Na vrh