• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Prejaka ti je cijav na kardanu.
Normalno je da se ona smota ili pukne pri križu ;)

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ma ovo je puknulo jer nemam zrak i onda nemam mogućnost one poluge da polagano puštam u pogon kao kod dvostepenog kvačila. Nego odmah punom snagom uključuje kardan, mada pustim obrtaje na 700 svejedno ga cukne. Tek kada je puklo mi je palo na pamet da sam ga mogao "zaletit" preko kotača pa onda uključiti pogon preko obrtaja, al' sad ga hebi. 😅 Zamjenit ću križ pa dalje u nove radne pobjede, ali malo pametnije sada.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Koliko ja znam, nema dvostepeno na kuplungu, nego je odvojeno preko ručnog kvačila. Ali da bi to radilo treba biti zrak, a ja ga nemam sprovedenog kako spada...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Čekaj, pa imaš ručni kuplung za kardan?
U čemu je problem polako ga puštati?

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Kod mene je isto to ručno pa ga ne puštam naglo. Već bi potrgao sve kardane da tak radim. Bez ljutnje.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Već treći post govorim da to kod mene ne radi. Kod mene ide preko zraka, dakle kad povučem taj ručni kuplung ide preko zračnog ventila koji aktivira kuplung kardana, a pošto kod mene nema ni boce, ni zraka, nemam ni kuplung 🙃

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ehh, znaš kako to ide, 100 drugih stvari na pameti, pa radiš 10 glupljih i bespotrebnijih, zato jer eto i nikada ne napraviš ono što je stvarno korisno.
Pitanje je dali kompresor uopće radi, nisam ga probao paliti, ali otkako je kupljen ne djeluje mi da radi uopće. Mada je plan napraviti sve kako spada da se mome povući i dobra prikolica sa Zeljom 🤪😇

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Eto.... I to unutarnji
IMG_20210815_004017.jpg
A to su od prijatelja koje sam posudil, jer je meni zaštekal lager pa da ne otežem sa zamjenom lagera. Sad imam dupli posel

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Mislil sam da nisi, a pošto imaš Štorka znam da znaš kak odozdo izgleda.
Srečom zbog ležanja pod njim a ne da si ga gledal u ovakvom polozaju.

Najnoviji postovi

Na vrh