• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Zanimljivo da mu se desilo na asfaltu, sa praznom prikolicom, traktor samo odjednom stao,

Posljednje uređivanje od moderatora:

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Interesantno vjerovatno je bio i zamor materijala mozda bila napukla i tu joj je bio kraj .Vidio sam ovakvih lomova na vratilima reduktora ali su sile neuporedivo veće.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Interesantno vjerovatno je bio i zamor materijala mozda bila napukla i tu joj je bio kraj .Vidio sam ovakvih lomova na vratilima reduktora ali su sile neuporedivo veće.
Da, meni se znalo dogoditi da se svuce navoj sa osovine ali bas da pukne to sam tad jedini puta vidio i to odmah iza velikog zupcanika, aj da je vani pa bih rekao da je od tereta a ovo...nemam pojma

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Pukla je jer je bilo lufta na ležajevima, a na tom mjestu je utokaren (čitaj oslabljena je) utor za seger

c360

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2012
Poruka
376
Znam da je prije clan lisnik znao stavljat slike puknutih osovina na zetorima.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Da, o segeru uopce nisam razmosljao, a inace je lik kirijas kao i ja pa ceza 10 metar drva svaki dan visila na njemu

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Tu se vidi koliko je češki lim jači od talijanskog željeza 🤭 :hahah:

Najnoviji postovi

Na vrh