• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
To su na stupnjeve stezali :) :hahah:
Dok sam šarafil Rabine motore skoro svaki treći šaraf je bil takav, doduše kolko puta su bili zašarafljeni i otpušteni nije ni čudo :hahah:
Kod nas su zvali raba man-ovka i daf-ovka hahaha po kabini ,a ciji su bili motori unutra ?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Sad bar vidim kak mu izgleda automatska kuka.
Umjetnički dojam - odličan (y)

Sad još samo reci kak ti je to uspjelo?

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,134
Lagano :hahah:

Kuda sam silazio pored štale na putanji je bilo balege kuda goveda hodaju .
Dalje je bila borba u stilu Kostelića ali sa manje uspjeha .:hahah:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Lagano :hahah:

Kuda sam silazio pored štale na putanji je bilo balege kuda goveda hodaju .
Dalje je bila borba u stilu Kostelića ali sa manje uspjeha .:hahah:
Potjeral te priključak ili "klasični aquaplaning"? :hahah:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,134
Potjerala me ova asfaltara koju sam vozio u garažu , preko 2t a tandem osovina
Mada uzeo sam dosta tereta na traktor ali stvarno nisam mogao zamisliti da je toliko klizavo.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,134
Jesam i kafu popio dok sam se sjetio toga . 😁
Bila stisnuta prije nizbrdice . Nije bilo spasa.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,389
Zar mu se ne ispusta ulje na krateru, već se mora ovako izvrnuti kontra.
Salu na stranu poslije sinosnje kise je katastrofa kako je klizavo. Ja danas radio sa traktorom, neke trupce prilvacio do kamiona. Svako kocenje ostaje trag po nekih 30-tak cm iako ima lance na zadnjim tockovima i uključena prednja vuca

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Koga nije poceralo niz stranu , taj se nije zabavio. Mene je jednom ujutro na rosi niz njivu , sreca samo duga njiva nije bilo kanala.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Na sreću bez lomova ali sa ozbiljnim ugnječenjem lijeve strane ispod rebara prema debelom mesu.
Jedva hodam ali dobro je.
Eto ti ga na...nisi bil vezan.

Znaš onu: ...A vid' Muje, izgleda k'o da je živ ;) 🤣

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,081
Jesam i kafu popio dok sam se sjetio toga . 😁
Bila stisnuta prije nizbrdice . Nije bilo spasa.
Rec ce neki da pametujem ali dali je to bio dobar potez...da nije bio usperan da li bis se izvuko na korekcije kocnicama posto su odvojene?

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,757
Ocjena za umjetnički dojam je Vrlo dobar. :sneaky:
Ali bitnije od umjetničkog dojma je taj da si prošao sa relativno lakšim ozljedama.(y)

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,735
vladimirac je specifičan kad ga pogura, ide sve brže i brže...stisneš šperu, eventualno ako može hidraulik pod rudu, stisneš i uha i guzove, i samo paziš da ti zadnji kraj ne pretekne prvi...
stoput sam bio u toj situaciji, ali ovaj savotov 101. put još nisam...i nadam se da neću, jer ruska kabina nije najsretnije mjesto da se po njoj pada...otučeš si laktove i glavu na brazdi, a ovo ne želim niti zamisliti...
krumpi, kočnica ne dolazi u obzir kod proklizavanja...tek onda poleti...

savo, stakla i kabina su preživjeli?

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,081
Nisam toliko upoznat sa dinamikom tih traktora jedino iskustvo koje imam je na kuboti sa paletarom i posto je uvijek bio u prekrcaju i prednji kraj nije bio od koristi volan su mi bile pedale od kocnica zato pitam da li se moglo izbjec

Najnoviji postovi

Na vrh