• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
tak kočnice koristim jedino prilikom vuče uzbrdo, kad mi digne prvi kraj...nizbrdo bi to bilo samoubojstvo s predumišljajem... ;)

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
Ma nije bilo spasa greška vozača i gotovo , amaterska greška.
Vladimircu je samo retrovizor pukao , i auspuh ali on je već bio prije napukao na krivini. Ostalo ništa .

A izgleda će se morati na snimanje guzice , jedva se krećem , skoro da i nemožem

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Sve je dobro dok je tebi dobro. A koliko čitam ni traktoru nije ništa.

Svi mi koji radimo na nagibima strahujemo od takvih stvari.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
@savoris brz oporavak, a kad se sjetim videa sa kojima si nas častil godinama unazad čudim se da prije nije bilo takvih kantanja, bitno da nem lomova, a Rusina.... tam se nema kaj polomiti. To je napravljeno do željeza

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
ruska kabina nije najsretnije mjesto da se po njoj pada...otučeš si laktove i glavu
Znači kao i MIG, veli da kad se iz njega pilot ispali ozljede su opisu toga manevra

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
Hvala.
Ma svako pogriješi koliko god pažljiv bio , imam poprilično iskustva u svim "škakljivim" situacijama ali eto desilo se.
Đesi se svakom.
Samo što ja svoje kvarove i greške ne krijem.
Bitno je da na osnovu greški naučimo nešto.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
sad si naučil da ga je bolje prehitit na lijevu stranu nego na desnu, di su sve ručkice... 🤭
mogal si dobit ručni gas u guzu, onda bi plakao...:hahah:

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Točno tak, a kvar je nastal iz čistog nemara. Onaj koji je prije montiral pumpu nije stavil feder šajbicu pod maticu i odšarafila se pumpa. Kak je izašla iz ležišta, podrobil se kuplung

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Kak je lijepo vrijeme, moram na piliti još malo drva. Jučer sam sve pripremili, a jutros me dočeka ovo:
20221231_091254.jpg

...a onda i ovo:
20221231_094049.jpg
Ak se po jutru sa poznaje...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Kak je lijepo vrijeme, moram na piliti još malo drva. Jučer sam sve pripremili, a jutros me dočeka ovo:
Bogme i ja idem malo upregnuti Alamunju, pa nebum valjda sutra na novo leto bundal....

Nego, jel si ti siguran da ovo nije sabotaža jer samopražnjenje ne vjerujem da je :unsure:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Bojim se da nije. Jučer sam neko željezo vozil u MM...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Ako je sutra na felgi znači da je sitacija pod kontrolom i da krečeš putevima zvanim @jlukaci7 🤭

Najnoviji postovi

Na vrh