• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Baš to gledam, i taman da ću napisat komentar i vidim da si me preteko, motor uopće nije zasran vide se sitne kapljice ali to nije ništa, definitivno je dobar inače bi ti cijedilo ulje po svuda do sad...a možda je i sam pao...

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,805
Zadnji put je hauba dignuta u 10- tom mjesecu, tad ga je brat prao cijelog.
Kaže da bi sigurno vidio da nema čepa.
Od tada je obavljena jesenska sjetva sa njime, kopale se jame za šljive, možda još nešto čega se ne mogu ni sjetit, išlo se susjedu jamu prazniti, danas je 16 cisterni izvezao. Ulje se ne dolijeva u njega jer ga ne troši od izmjene do izmjene, tako da nije bilo razloga da se čep skida. Stvarno zanimljivo, novog nema trenutno kod nas za kupiti, naručeno je i bit će drugi tjedan.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,939
Ja sam 3 čepa na samuraju izgubio prije generalke.

Trošio dosta ulja i jednostavno kod dosipavanja zaboravio vratiti 😂.

Kad nisam mogao naći čep vozio se s krpom umjesto čepa 😂..

Možda se kod pranja odsarafio i ispao negdje tokom zadnjih par mjeseci. Sudeći po čistoći nedavno...

I goldoni se vozio s vrećicom umjesto čepa rezervara. Ali sad sam uzeo 5 čepova tako da imam za rezervu. Ja to gubim redovno.

I ja samuraju je već drugi ili treći univerzalni čep rezervara.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,805
A sad je tak svejedno, naručen je drugi pa čemo sačekat. A do tada će oosal bit gotov za njega😄

Prilozi

• IMG_20230105_130240.jpg
    IMG_20230105_130240.jpg
    39.3 KB · Pregleda: 62

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Da si bliže .... imam sigurno još kojeg negde

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Predugo su čekali sa rastavljanjem pa su kompresija i ispucale karike iskopale cilindar.
Šteta, sigurno je prije pokazival znakove da treba rastavljati.

Na vrh