• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Od kud znaš da novinar nema doma IMT traktor pa zna za njegovu največu boljku?

Opčenito, kad vidim stari traktor opterecen prikolicom na nizbrdici i da ga je na zavoju bacilo na bok ja odmah posumnjam na to da je iskočil iz brzine i šofer ga probal kočnicama (koje uglavnom neravnomjerno koče samo na dva stražnja kotača) zaustaviti

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Ja sam pomislio da je iz zajebancije da sto vise ubrza na leru se pokusao spustiti...da bude fora...ali nagadjam...Bogu hvala da nije....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Boljka svakog imt je budala za volanom..a to je zatvorena petlja.
To bi onda moglo vrediti za svaku nesreču koja se dogodi.
Uvijek je u igri jedan koji ne razmislja

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Na sreću da nema ozlijeđenih, al mi se to čini nekako slabo učvršćeno, ako su to ovi na koje mislim, oni se voze ko da sutra ne postoji.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,257
Evo tu se troše takvi binderi..
Tu su isto kamioni i kamioni dovezli dijelove...

Prilozi

• 20230525_103746.jpg
    20230525_103746.jpg
    37.6 KB · Pregleda: 51
  • 20230525_103743.jpg
    20230525_103743.jpg
    41.7 KB · Pregleda: 51

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Na sreću da nema ozlijeđenih, al mi se to čini nekako slabo učvršćeno, ako su to ovi na koje mislim, oni se voze ko da sutra ne postoji.
Vidis da lanci nisu popucali. Dobro je ucvrsceno. Malo je prbzo usao u zavoj. Mada labudica ima hidraulicno skretanje...

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Poljaku je neki dan u blizini Minhena izletio Lim , table sreca na desnu stranu nije nikog ubio. Ne vezu ljudi dovoljno , mrsko im i jbg eto belaja.

F100666

Iskusan lik
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
428
Visoko težište jako teškog tereta, malo brži prolazak kroz zavoj, a taj rotor visi prema van i još ima ove glupe rubnjake i kocke koji samo otpomažu vožnji kroz rotor (onima koji voze šlepere i takve terete znaju o čemu govorim). Bitno da nitko nije stradal, ostalo bude osiguranje pokrilo.

Najnoviji postovi

Na vrh